- Konu Sahibi Konu Sahibi
Psu konusunda XPG 750Wolt alcam o zamanAklımdaki soruda buydu islemci konusunda peki stok fan yeterli olurmı bu islemciye
Psu konusunda XPG 750Wolt alcam o zamanAklımdaki soruda buydu islemci konusunda peki stok fan yeterli olurmı bu islemciye
Olmaz hocamAklımdaki soruda buydu islemci konusunda peki stok fan yeterli olurmı bu islemciye
Ben bu iki sistem arasında zaten çok karasız kaldım sahsen inventus birde taksit konusunda çok iyi suan çok karasızımBuna da bakabilirsin hocam aşağıdakiler gibi yaparsan 44k tutuyor
4070 super twin x2
7500f
A620m k
Kingston 32gb
Fsp hydro gsm lite 650 watt
Exceria g3
Peerless assassin
Gamegarajda ki sistemde aigo psu ve kasa biraz sıkıntı iş hocam inventus da attığımda ekstra 32gb ram var 44k ya psu ve kasası da güzelBen bu iki sistem arasında zaten çok karasız kaldım sahsen inventus birde taksit konusunda çok iyi suan çok karasızım
Dediğim sistemde bir tek 750Watt yaptım ve mantıklı geliyor budaGamegarajda ki sistemde aigo psu ve kasa biraz sıkıntı iş hocam inventus da attığımda ekstra 32gb ram var 44k ya psu ve kasası da güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve sıvı soğutma işi de dediğim gibi show işi kaliteli 360mm almadıkdan sonra gerisi boş iş
Gördüm bugun bunuda galax pek güvenilir mi bilmiyorum sahsenBi şu sisteme de bakın bence
ESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli
ESPOR-4070TIS oyuncu bilgisayarı RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
hocam biraz zorlarsanız bu sistem hem fiyat performans hem kalite performans açısından çok iyi galax soğutması çok daha sağlamdır inno 3d 2x tenBi şu sisteme de bakın bence
ESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli
ESPOR-4070TIS oyuncu bilgisayarı RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
İleriye dönük olur aslında mantıklıinventustaki sistemin anakartı b650m k yaparsanız daha iyi olur sonra yükseltirken sıkıntı yaşamazsınız
2k monitörde alcam daha çok uçmak istemiyorum sahsen ama monitörlerden anlamam tahmini monitör ne kadar tutar ona göre bu sistem olur bütcem 55k zorlarımhocam biraz zorlarsanız bu sistem hem fiyat performans hem kalite performans açısından çok iyi galax soğutması çok daha sağlamdır inno 3d 2x ten
Son karar inventus sistemiİleriye dönük olur aslında mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:
2k monitörde alcam daha çok uçmak istemiyorum sahsen ama monitörlerden anlamam tahmini monitör ne kadar tutar ona göre bu sistem olur bütcem 55k zorlarım
Bende almayı düşünüyorum, bu şekilde özelleştirdim.Merhaba ,
2 veya 3 saate alcam bu sistemi bir sizce nasıl,
İşlemci: 5 7600x
Anakart: B650M-A
Ekran kartı: inno3d 4070 super
Ram: 16 gb alcam xpg marka daha sonra 1 tane daha alcam 16 aynı marka 6000mhz
Depolama: kingston 1TB 6000/4000 alcam
Güç ve kasa: aigo olcak 750w bronz
Soğutucu: yine aigo 240 sıvı soğutma
Alıntıyı görüntüle
Son kararım bu sizce neyi değişeyim ekstrada monitör olarak ne alayım 2k çözünürlüklü monitör almak istiyorum ama anlamam