bu sistem çok çok daha iyi 2k fark var sadece çıkabilirseniz bunu almanızı öneririm kesinliESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Indiana Jones and the Great Circle Hediyeli
ESPOR-4070TIS hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Hocam ben almışken 32 gb ram istiyorum ya da tek slotu 16 gb olsun, anakart için asus prime için fiyatının hakkını vermiyor gibi yorumlar vardı onun dışında güzel duruyor.bu sistem çok çok daha iyi 2k fark var sadece çıkabilirseniz bunu almanızı öneririm kesinlikleESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Indiana Jones and the Great Circle Hediyeli
ESPOR-4070TIS hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
link açılmıyor sistemmi kaldırıldı ?Hocam ben almışken 32 gb ram istiyorum ya da tek slotu 16 gb olsun, anakart için asus prime için fiyatının hakkını vermiyor gibi yorumlar vardı onun dışında güzel duruyor.
Ben de açılıyorlink açılmıyor sistemmi kaldırıldı ?