Sharkoon PSU Alınır mı?

yani tabi kide alıntı yapıcam kafama göre marka avukatlığı yapamam araştırıp öyle tavsiye ederim ben :)
Tüh görüyor musun. Parçası felan iyi adamlar garantiyi az verdiler diye PSU kötü oldu. N'apsak ki şimdi?

Tüh görüyor musun. Parçası felan iyi adamlar garantiyi az verdiler diye PSU kötü oldu. N'apsak ki şimdi?
alacak olan arkadaş kendisi tercihini yapsın

alacak arkadaşa karşı değildir bu sözüm ama başı ağrıyacak olursa onun ağrır ben burada tavsiyemi yaptım sonuçta gerisi beni ilgilendirmez

alacak olan arkadaş kendisi tercihini yapsın

alacak arkadaşa karşı değildir bu sözüm ama başı ağrıyacak olursa onun ağrır ben burada tavsiyemi yaptım sonuçta gerisi beni ilgilendirmez
Yok yani garanti için PSU'ya kötü damgası koyup 650W PSU önermek de her babayiğidin işi değil. Helal olsun.

Yok yani garanti için PSU'ya kötü damgası koyup 650W PSU önermek de her babayiğidin işi değil. Helal olsun.
1622990182823.png
core reactor un iç kısmı

1622990213661.png
silentstrom cool zero un iç kısmı
zaten xpg içinin daha dolu olasından bile kalitesini anlatıyor bence daha fazla uzatmayalım bugün zaten yeterince stresliyim

Bence tartışma tamamiyle saçma sharkoon kötü marka değil sadece shp v2 modeli önerilmiyor ve boş yere burada markacılık falan yapmak saçma.
Ben yapmıyorum markacılık. niye bana yazıyorsun?

Tamam arkadaşlar vazgeçtim almaktan
Corsair yada xpg bakicam
Bu arada sharkoon nun kötü olmasından değil almamamin sebebi aralarındaki fiyat farkı çok fazla değil 200 gibi bir para var o yüzden diğer markalara bakicam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki siz hangi psuyu önerirdiniz ?

Tamam arkadaşlar vazgeçtim almaktan
Corsair yada xpg bakicam
Bu arada sharkoon nun kötü olmasından değil almamamin sebebi aralarındaki fiyat farkı çok fazla değil 200 gibi bir para var o yüzden diğer markalara bakicam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki siz hangi psuyu önerirdiniz ?
750w istiyorsun değil mi?

Bu modele alınmaz diyenlere sadece gülüp geçiyorum.

Forumu ikiye ayırdım bu ne ya yarısı alınır diğer yarısı alınmaz diyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,277
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri