Maeve Wiley
80+ Bronze
Parçaları tek tek toplayıp pc almayı düşünseydim mükemmel olurdu. Resmen bedavaya geliyor psu.
300W olmasına rağmen içi SHP650'den daha dolu.
Kalitesini kimse araştırmadan, incelemeden anlayamaz.Doluluğa bakarak alacaksak tamam hocam, iyi forumlar
peki bunda benim göremediğim ne var? anlatabilir misin biraz? (VX iç tasarımı)Bu mesajından anlaşılıyor bilgi seviyen.
Alıntıyı görüntüle
Buna kaliteli diyorsan eğer PSU konularına yazmayı bırakabilirsin.
İçi dolu olan bir psu'nun daha kaliteli olduğunu gösteren bir kaynağınız var mı?300W olmasına rağmen içi SHP650'den daha dolu.
Abi bu mu yoksa bu mu?Dostlarım Instagram DM'den çok PSU indirimi isteyen oldu ve Sharkoon 'dan desteği alabildik fiyatı 299TL yapacaklardı ben 300TL yaptırttım sonuçta 300TL'ye 40TL indirim var hsjkadhajks 260TL'ye gelmiş oldu
ÜRÜN LİNKİ: https://app.hps.im/d7ct/6f6b9efb
Alıntıyı görüntüle
hayırlı olsun.
1200W mı öneriyorsunuz hocam?Bizler işimize gelince 1660 sisteme güvence olsun diye yüksek WATT öneriyorsak bu da öyle.
Benim bir şey ispatlamaya çalıştığım yok, zaten arada 210 TL fiyat farkı var.İçi dolu olan bir psu'nun daha kaliteli olduğunu gösteren bir kaynağınız var mı?
Kısaca SHP 650W v2 VX500'den "çok daha kaliteli" olmuyormuş. Donanımları daha kaliteliymiş.peki bunda benim göremediğim ne var? anlatabilir misin biraz? (VX iç tasarımı)