Neler Yeni

Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 260TL 🔥

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar piyasa fiyatı makul ve ucuz olan 180 TL ye HD4850 alacağım, elimde 200 tl para var güç kaynağım 250 watt +12v dan 200 watt verebiliyor belki besleyemebilir, hani düşüncem alırsam bir kenarda dursun, ileride de psu yu alırım öyle kullanırım lakin takıldığım iki nokta var üzerine belki biraz daha para katabilirsem bu güç kaynağını alabilirim lakin paramla bunu alırsam bu fiyata ucuz HD4850 bulamam neden çünkü hemen satılma ihtimali çok yüksek bidaha para biriktirip aynı fiyata bulmam %30 ihtimal.
Sizce bunu mu almak mantıklı yoksa ekran kartınımı kart zaten eski bir kart onu biliyorum alırsam en fazla ets2 yada gta 5 oynarım o da belki, önerileriniz nedir? sizce ne yapmalıyım.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Kısaca SHP 650W v2 VX500'den "çok daha kaliteli" olmuyormuş. Donanımları daha kaliteliymiş. :ROFLMAO:
Leade farklarını sormuştu cevap veremedin. O kadar saydım korumalarını, üstelik daha kişilere göre değişen özelliklere girmedim, bazı kullanıcılar CPU kablosunun kısa geldiğinden şikayetçiydi.
Korumalar haricinde bir farkı var mı? Forumda bilgili olarak gördüğüm çoğu kişi SHP 650 daha iyi diyor benim gibi. Sizi bunun haricinde başka bir şekle sürükleyen nedir?
Korumalar haricinde?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,790
İsim
Eren Yeager
O kadar ciddi bir platform ki kuaföre gideyim mi konusu açılıyor.

Kesin ban yicem :D
Ban yemelik bir durum yok bu moderatörlerin suçu
Adam geçen gün şöyle bir konu açtı ve konu 40 dakika boyunca durdu
[Başarılı Kurulum] Windows 10
Next Next dedim kurdum bu kadar
Yazmış ve konu bu kadar bitmiş yani ve bu konu 40 dakika boyunca duruyor iyi bende o zaman gideyim "[Başarılı içiş] Su" diye konu açayım olsun bitsin

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar piyasa fiyatı makul ve ucuz olan 180 TL ye HD4850 alacağım, elimde 200 TL para var güç kaynağım 250 watt +12v dan 200 watt verebiliyor belki besleyemebilir, hani düşüncem alırsam bir kenarda dursun, ileride de psu yu alırım öyle kullanırım lakin takıldığım iki nokta var üzerine belki biraz daha para katabilirsem bu güç kaynağını alabilirim lakin paramla bunu alırsam bu fiyata ucuz HD4850 bulamam neden çünkü hemen satılma ihtimali çok yüksek bidaha para biriktirip aynı fiyata bulmam %30 ihtimal.
Sizce bunu mu almak mantıklı yoksa ekran kartınımı kart zaten eski bir kart onu biliyorum alırsam en fazla ets2 yada gta 5 oynarım o da belki, önerileriniz nedir? sizce ne yapmalıyım.
Ekran kartı alın.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Abi incehesap ile anlaşıp O11 Dynamic’e bi indirim yapman yok mu pekiii 😁

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Arkadaşlar piyasa fiyatı makul ve ucuz olan 180 TL ye HD4850 alacağım, elimde 200 TL para var güç kaynağım 250 watt +12v dan 200 watt verebiliyor belki besleyemebilir, hani düşüncem alırsam bir kenarda dursun, ileride de psu yu alırım öyle kullanırım lakin takıldığım iki nokta var üzerine belki biraz daha para katabilirsem bu güç kaynağını alabilirim lakin paramla bunu alırsam bu fiyata ucuz HD4850 bulamam neden çünkü hemen satılma ihtimali çok yüksek bidaha para biriktirip aynı fiyata bulmam %30 ihtimal.
Kart 110W TDP, 12V'dan 200W veren bir PSU ile nasıl bir deneyim olur bilmiyorum. :)
Bu PSU bu fiyattayken alınabilir mi tartışılır, VX500 ile bunun arasında seçim yapmanızı öneririm. Kayda değer pek fark yok aralarında.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Konuyu kapatalım en iyisi.
VX PLUS'ta SHP 650'de iyi PSU'lar değiler. Abdullah HACIGÜL Fiyatı belirtmek için konu açtı.
Beğenmediyseniz ''Beğenmedim ama bilgilendirme için teşekkürler'' deyip geçin
@Abdullah Hacıgül Hocam konuyu kilitleyin. Boş boş kavgalara gerek yok.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,382
İsim
Hakan
Konuyu kapatalım en iyisi.
VX PLUS'ta SHP 650'de iyi PSU'lar değiler. Abdullah HACIGÜL Fiyatı belirtmek için konu açtı.
Beğenmediyseniz ''Beğenmedim ama bilgilendirme için teşekkürler'' deyip geçin
@Abdullah Hacıgül Hocam konuyu kilitleyin. Boş boş kavgalara gerek yok.
VX PLUS biraz daha iyi SHP 650 V2'ye göre.

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Alınmaz kötü bir PSU.
Konu dışı:Bu arada MSI B450M anakarta beleş verseler almam demiştim herkes boş yapmış alırsın falan demiş ama o anakarta bi lira bile vermem beleşse de almam herkes herkes değil lütfen boş yapmayın saçma saçma konuşmayın.
kanka beleş verseler alırım satarım galiba sorunların var almıyorsun

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Kart 110W TDP, 12V'dan 200W veren bir PSU ile nasıl bir deneyim olur bilmiyorum. :)
Bu PSU bu fiyattayken alınabilir mi tartışılır, VX500 ile bunun arasında seçim yapmanızı öneririm. Kayda değer pek fark yok aralarında.
Zaten şuan ki psumla kullanmam yetmeyeceği için sistem reset atarda, en iyisi bu kartı alıyım kenarda dursun 1-2 ay sabrederim sonra para biriktirip uygun bir psu alırım, öneriniz için teşşekürler. :)

Top Bottom