Revainer
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
İçi pek iyi değil diyince kötü olmuyor.
Ama SHP650 modelinde olan VS2012 bomba diye tabir edilen PSU'larda kullanılıyor.
İçi pek iyi değil diyince kötü olmuyor.
Eşitlerse FSP savunmanın ne anlamı kaldı?İçi pek iyi değil diyince kötü olmuyor.
Ama SHP650 modelinde olan VS2012 bomba diye tabir edilen PSU'larda kullanılıyor.
Ama SHP 650'nin donanımları daha kaliteli?* Yüksek Güç Koruması (Ower Power Protection)
* Yüksek Gerilim Koruması (Over Voltage Protection)
* Düşük Gerilim Koruması (Under Voltage Protection)
* Kısa Devre Koruması (Short Circuit Protection)
* Ani Dalgalanma Koruması (Surge Inrush Protection)
Bunlar VX500'ün korumaları, altta sıralayacaklarım ise SHP 650W v2'nin nasıl çok daha iyi oluyor halen anlamış değilim.
*OVP (Aşırı gerilim koruması)
*UVP (Düşük gerilim koruması)
*SCP (Kısa devre koruması)
*OPP (Aşırı güç koruması)
Eşitler diye bir tabir kullanmadım?Eşitlerse FSP savunmanın ne anlamı kaldı?
İnternet kafecilere saygım vardır hocam. Onlar sayesinde eski nesil CS oynardı internet kafede.ya arkadaş adamın biri girip tek seferde 15 adet almış bu internet kafeciler bitirdi bizi ya şimdi yeni stok için konuşuyorum
Övdüğün o psu'nun iç yapısını atma şansın var mı?İçi pek iyi değil diyince kötü olmuyor.
Arkadaş attı mobildeyim.Övdüğün o psu'nun iç yapısını atma şansın var mı?
Kötü ama ucuz.Abi şaka mı bu kimse aldırmadı bunu bana forumda o kadar sordum
Övdüğün o psu'nun iç yapısını atma şansın var mı?
Bu mesajından anlaşılıyor bilgi seviyen.Ama SHP 650'nin donanımları daha kaliteli?
ayrıca daha ucuz.
Ben olsam SHP 650 alırım.
Doluluğa bakarak alacaksak tamam hocam, iyi forumlar300W olmasına rağmen içi SHP650'den daha dolu.