Sharkoon Silent Storm cool zero 750w 80+ gold moduler alınır mı

Reaksiyon skoru
69
Bütçe
2000
merhaba bu yazdığım güç kaynağı nasıl tam 3 yıldır kullanılıyormuş. faturası kutusu sahibinde var . 5700x3d ve rx6900xt ile kullanmak ve 3-4 yıl değişmek istemiyorum sağlıklı bir seçim olur mu fiyatı 1500-2000 tl arası

Son düzenleme:
en ucuz modüler psu 5k dan başlıyorken onu almak gayette mantıklı. Sorunu sıkıntısı falan yoksa alabılırsın. Arkadaşıma bit pazarından psu aldık, kısa devre yaptık çalışıyordu. 300 tl ye 700w high power bronze aldık yıllardır kullanıyor. Sharkoon aldık yine birine 750w silver o da kullanıyor aylardır sorun çıkmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2K ya daha iyisini bulursun.
Modüler bulamaz

İkinci elde bulabilir zaten ikinci el düşünüyor.
bul bekliyoz

bende arıcam aynı zamanda

ek olarak konum faktörü de çok önemli adama o yakınsa tutupta şırnaktan psu atmayua gerkek yok

merhaba bu yazdığım güç kaynağı nasıl tam 3 yıldır kullanılıyormuş. faturası kutusu sahibinde var . 5700x3d ve rx6900xt ile kullanmak ve 3-4 yıl değişmek istemiyorum sağlıklı bir seçim olur mu fiyatı 1500-2000 tl arası
Babalar gibi cihaz. Ses yok. Oglum kullaniyor. 6800xt 5700x3d 2 senedir kullaniyor..ders disinda oyunlarda tam gaz devam.
Butce icin fp sistem.

Yek onerim 6900xt yerine yazdigim sistemdeki gibi 6800xt tercih etmen..bosuna isi ve guc kullanmak zorunda kalmazsin. İkisinin karsilastirmasini izle goreceksin %10 bi farknicin degmeyecektir.

6900xt illede olacak dersen 850w bi cihaz oneririm.

Birde ucuza 2kw lik ups aldin mi, misss

Babalar gibi cihaz. Ses yok. Oglum kullaniyor. 6800xt 5700x3d 2 senedir kullaniyor..ders disinda oyunlarda tam gaz devam.
Butce icin fp sistem.

Yek onerim 6900xt yerine yazdigim sistemdeki gibi 6800xt tercih etmen..bosuna isi ve guc kullanmak zorunda kalmazsin. İkisinin karsilastirmasini izle goreceksin %10 bi farknicin degmeyecektir.

6900xt illede olacak dersen 850w bi cihaz oneririm.

Birde ucuza 2kw lik ups aldin mi, misss
6800xtde olur şuan yazma sebebim sapphire nitro+ 6900xt buldum 12bin tl almak istiyorum ama güç kaynağım şuan fazeon 650w hiç güvenmiyorum önce psu arayışındayım

bul bekliyoz

bende arıcam aynı zamanda

ek olarak konum faktörü de çok önemli adama o yakınsa tutupta şırnaktan psu atmayua gerkek yok
istanbul konum ve moduler + gold ve üstü bulamadım cidden

İkinci elde bulabilir zaten ikinci el düşünüyor.
bulamadım mlsf seçeneklerde 3 tane psu var

lcpower 1000w ultra silent v2.31 moduler gold 1.5 yıl garantisi var 3000 tl
bu yazdığım sharkoon
ve corsair cx750f rgb ama ne kaç yıllık olduğu belli ne de kutusu var 2000 tl

6800xtde olur şuan yazma sebebim sapphire nitro+ 6900xt buldum 12bin tl almak istiyorum ama güç kaynağım şuan fazeon 650w hiç güvenmiyorum önce psu arayışındayım

lcpower 1000w ultra silent v2.31 moduler gold 3000 tl
bu yazdığım sharkoon
al geç sharkoon babayı

lcpower 1000w ultra silent v2.31 moduler gold 1.5 yıl garantisi var 3000 tl
bu yazdığım sharkoon
Şöyle bir şey al geç derim şahsen, fazlasıyla yeter zaten kaliteli de bir model. İkinci elde PSU çok önerdiğim bir şey değil çünkü PSU dediğimiz bileşen kullandıkça kapasitesi düşen bir ürün, 2-3 yıl kullanılmış bir ürün çok üst seri de olsa birkaç sene de sen kullanınca ne olacağı belli olmaz.

lcpower nasıl sizce tam moduler beyaz bir model fiyatı iyi gibi geldi garantili kutulu faturalı satan kişin 4080super ve i7 14700 ile kullanmış
ilk defa duydum markayı

ben bi psu alsam

cooler master
lianli
ennermax
corsair
asus
msi
zalman
thermaltake
...

giib markaların dısına cıkmazdım

ha bebnım ilk defa duymam kotu anlamına gelmiyor ama dediğm gibi daha once duymamıştyım o kadar pc ile ilgilenirim zottiri markaları bilirim gamx qcel elba redragon bile duydum onu ilk defa duyuyıorum

Geri