SHARKOON TG 4 İYİ M?

Persona

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba dostlar ilk önce ben n11'den sharkoon tg4 aldım. almadan önce adamları aradım dedim psu var mı var dediler kasa geldi psu yok. daha sonra bir daha aradım yok ilana yanlış yazmışız dediler. ricam sizden 200 250 tl gibi 600 watt kaliteli bir psu önermeniz ve tg4 kasanın hava akımı nasıl ?
sistem
galax rtx 2060
i5 10400f
corsair 3000 mhz 2x8 ram
240 gb ssd
b460m-a pro anakart
adamlara çok sinirliyim sistem mis gibi psu yok kullanamıyorum.

Kasan bu ise hava akışı çok iyi değil. Ayrıca 250TL'ye 600w psu zor.
Kasan bu değil mi?
1605445500592.png

Merhaba dostlar ilk önce ben n11'den sharkoon tg4 aldım. almadan önce adamları aradım dedim psu var mı var dediler kasa geldi psu yok. daha sonra bir daha aradım yok ilana yanlış yazmışız dediler. ricam sizden 200 250 TL gibi 600 watt kaliteli bir psu önermeniz ve tg4 kasanın hava akımı nasıl ?
sistem
galax rtx 2060
i5 10400f
corsair 3000 mhz 2x8 ram
240 gb ssd
b460m-a pro anakart
adamlara çok sinirliyim sistem mis gibi psu yok kullanamıyorum.
O fiyata güzel bir psu bulacağınızı sanmıyorum.C4 alırsınız en fazla.Kasa ise muhtemelen ısınır.Önü mesh değil ve yandaki ızgaralar çok işe yarar gibi durmuyor.Keşke biraz daha paraya kıyıp iyi bir kasa ve psu alsaydınız :,(

O fiyata güzel bir psu bulacağınızı sanmıyorum.C4 alırsınız en fazla.Kasa ise muhtemelen ısınır.Önü mesh değil ve yandaki ızgaralar çok işe yarar gibi durmuyor.Keşke biraz daha paraya kıyıp iyi bir kasa ve psu alsaydınız :,(
kasa şuan bende ve yandaki ızgaralar gerçekten işe yarıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasan bu ise hava akışı çok iyi değil. Ayrıca 250TL'ye 600w psu zor.
Kasan bu değil mi?
Alıntıyı görüntüle
yandaki ızgaralar işe yarıyor neden hava akışı iyi olmasın egzoz fanı da var (anlamadığım için soruyorum)

Sistemi yük altına sokmadan ısısını pek öğrenemezsiniz.Zaten elinizde de psu olmadığı için bu kanıya nereden varabildiniz anlayamadım.

Kasayı iade edip bütçenize uygun kasa+PSU alınız.

yandaki ızgaralar işe yarıyor neden hava akışı iyi olmasın egzoz fanı da var (anlamadığım için soruyorum)
Yandaki ızgaralar pek bi işe yaramaz. Önünün mesh olması çok daha iyi olur.

O kasanın eksisi Önünün mesh olmaması. Önü mesh olan bir kasa ondan kat kat daha iyi soğutur. Örnek vereyim kendi kasam Rampage Raıder ve yanlarında ızgara var ve hava akışı berbat cidden ancak kasanın yan kapağını açınca -7 derece düşüş sağladım. Her şekilde önü mesh bir kasa güzel olacaktır.

Kasanın hem hava akışı iyi değil, hem o bütçede 600W PSU bulunamaz.

Geri