TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
Parasını isteyin. Olmadı şikayet edin disiplin cezası alsınlar.Alıntıyı görüntüleBeler asiri komik arkadaslar kufurlu vs cumleler yazmislar bu nasil cikar mi cikarsa nasil cikar
Haftasonu 3-5 kere yikarim o sorun degilSanmıyorum. Leke sökücüker belki işe yarayabilir ama tek seferde çıkmasına imkan vermiyorum.
Kesin cikar mialkolle çıkar hocam kolonya dezenfektan vs. sıkın opfıgadrıoşghadoruışghadguadg
Yok hocam karsiligini verdim elhamdulillahParasını isteyin. Olmadı şikayet edin disiplin cezası alsınlar.
Kesin cikar mi
Denicem hocam arkada gunes dogarken ardindan tepelerin ahmetine koyayim butun alperlerin yaziyor bununla gezememçıkar hocam
g uıohyseatluıoszedhfgkluıdasfghskldjfvbnsdmjkfghbsdöfjkgsdkjvbsdfjklvbhsdfjklvbhsdfljkvhsdjklvbshergjklushdfklgjsdhklgjasedDenicem hocam arkada gunes dogarken ardindan tepelerin ahmetine koyayim butun alperlerin yaziyor bununla gezemem
Cantasina cikmaz kalemle yapmayin hocam bende karsilik olarak cantasini purmuzlu cakmakla yakip ikiye ayirdim on tarafig uıohyseatluıoszedhfgkluıdasfghskldjfvbnsdmjkfghbsdöfjkgsdkjvbsdfjklvbhsdfjklvbhsdfljkvhsdjklvbshergjklushdfklgjsdhklgjased
efsane hocam bunu birine yapmam lazım
biraz abartı olmamışmı hocamCantasina cikmaz kalemle yapmayin hocam bende karsilik olarak cantasini purmuzlu cakmakla yakip ikiye ayirdim on tarafi
Biraz hocam ama hakettibiraz abartı olmamışmı hocam