Shein indirimli ürünler

Temudan alım olmuştu zamanında isteyen olursa gözüme çarptı.%70 aktif

1 Adet Taşınabilir Mini Kablosuz Yazıcı, Küçük Ev Bluetooth Fotoğraf Yazıcısı, Mürekkepsiz Termal Baskı, Tek Tıkla Baskı, Net İçerik, Kompakt ve Kullanışlı, Anında Yakalama, Arama ve Yazdırma, Harika Anları Kaydetme, Mükemmel Noel, Yeni Yıl, Arkadaşlar ve Aile İçin Doğum Günü Hediyesi
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!
Gönderim var mı denedin mi ? Ben 1800e Temu'dan aldım daha yeni :)).

beyler setup icin katana alacağım oyuncak katagorisine mi giriyor gelmez mi yani?

Yazıcıya mı 1800 verdin ?
Evet. Phomemo M110 aldım. Uygunları vardı ama ben bunu beğendim.
1764200726971.webp

Ruloları Shein'den çok uyguna aldım.
1764201484009.webp

Son düzenleme:
bu kargoya verilmediyse paylaşma hocam bataryalı hiç bir ürünü göndermiyorlar. sipariş etsen bile sonrasında iptal ediyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla ben tek telefon numarasıyla 20den fazla hesap açtım artık sayısını bilmiyorum bile.
Reis o kadar ne aldın da 20 hesap açtın la alacak bir şey bulamıyom

Ustam unutuyorum herseferinde sheinde böyle bir sorun olduğunu
Onun pilli olanı varsa o geçer. Mesela duvar dedektörü aldım pilli bu geçti sorun olmadı. Yazının da pillisini bulmak gerek. Varsa tabi.

1764204282356.webp

Linkini atsana ya da kodunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buldum. Eline ulaştımı denedin mi? Dopruluğu nasıl
Valla doğruluğunu pek bilemedim :D. Kabloya bilgisayara tutunca ötüyor ama duvarda kablo nerede var tam anlayamadım. Ya kullanmayı beceremedim ya da ürün dandik.

beyler setup icin katana alacağım oyuncak katagorisine mi giriyor gelmez mi yani?
Almayı dene , zaten gümrükten geçmiyorsa shein siparişi iptal ediyor . Ben oyuncak lazer almıştım kedi için o gümrükten geçti mesela . Sende deneyebilirsin almayı . Ben de almayı düşünüyorum ordan bir katana .

Geri