Shein indirimli ürünler

Motosiklet Su Geçirmez Büyük Kapasiteli Saklama Kutusu, Elektrikli Motosiklet Güneş Korumalı Gidon Çantası, Motosiklet Kaskı Yağmurluk Saklama Çantası, Motosiklet Güneş Korumalı Yağmur Kar Yan Çantası, Arka Kuyruk Çantası, Motosiklet Askılı Çanta, Motosiklet Aksesuarları
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!

1000065279.webp

309 liraya geliyor ben yol bisikleti için alacağım. arada okula bisikletle gitme hayalim vardı şimdi bu çantayla gitmeyi deneyeceğim umarım gidona sığar. sırt çantasıyla olcak bir şey değil malesef. aynı satıcıda bir kaç motorsiklet çantası daha var

Motosiklet Su Geçirmez Büyük Kapasiteli Saklama Kutusu, Elektrikli Motosiklet Güneş Korumalı Gidon Çantası, Motosiklet Kaskı Yağmurluk Saklama Çantası, Motosiklet Güneş Korumalı Yağmur Kar Yan Çantası, Arka Kuyruk Çantası, Motosiklet Askılı Çanta, Motosiklet Aksesuarları
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!

Alıntıyı görüntüle
309 liraya geliyor ben yol bisikleti için alacağım. arada okula bisikletle gitme hayalim vardı şimdi bu çantayla gitmeyi deneyeceğim umarım gidona sığar. sırt çantasıyla olcak bir şey değil malesef. aynı satıcıda bir kaç motorsiklet çantası daha var
Kanoda kullanilir mi su gecirmezligi ne kadar iyi acaba

Coiled cablein öteki renkleride stoğa girer inşallah çok güzel gözüküyor :D

beyler yanlış anlamayında internette gezince biraz bu shine hep extra vergi çıkarıyor diyorlar bende ürünler aldımda bide buranın iadesi sıkıntı gibi patlarsak eyvah eyvah.

@RPchepfoxCS sence bu %70 indirim olayı 12 gğn daha devam eder mi 12 gün sonra s25 ultra alabilme ihtimalim var ona göre ugreen kombosu yapıcam

Siparişler Kargoİst aracılığı ile teslim ediliyor , herhangi bir ekstra vergi söz konusu değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,583
Üyeler
183,858
Son üye
rehruuyhg
Geri