batarya olan hiç bişi geçmiyo gümrüktenŞu dronlar gümrükten geçer mi acaba ?
Alıntıyı görüntüle
İlginç. Temu'dan 18650 20adet pil aldım geçti. Batarya geçmiyor. Bataryanın içinde zaten bu piller varbatarya olan hiç bişi geçmiyo gümrükten
Shein göndermiyor nedense. Gönderse kamera alacaktımİlginç. Temu'dan 18650 20adet pil aldım geçti. Batarya geçmiyor. Bataryanın içinde zaten bu piller var).
ben de aldım hocam yalnız benim aldığım bataryanın artı ucunda kubbe var bir tık uzun kalıyorİlginç. Temu'dan 18650 20adet pil aldım geçti. Batarya geçmiyor. Bataryanın içinde zaten bu piller var).
Benimkilerde öyle. Temu'da öyle türler satılıyor. Belki de o yüzden gümrükten geçiyor.ben de aldım hocam yalnız benim aldığım bataryanın artı ucunda kubbe var bir tık uzun kalıyor
geldi mi?Kalitesi tartışılır, 1 adet aldım ekran kartı için
Geldi ama kullanmadım.geldi mi?
zam geldi sanırsam. RX 570'i alınca şimdi pişmanlık duysam mı bilemedimGeldi ama kullanmadım.
Fiyatı aynı hala 33tlzam geldi sanırsam. RX 570'i alınca şimdi pişmanlık duysam mı bilemedim
alırdım da üşeniyorum 12 gün sona gelecek diyeFiyatı aynı hala 33tl
10 ayrı siparişimde hepsi 1 haftada geldi. Gümrük yoğun değilse gelir 7-8 güne.alırdım da üşeniyorum 12 gün sona gelecek diye
ben Attack Shark CM02 aldım, 13 günde geldi10 ayrı siparişimde hepsi 1 haftada geldi. Gümrük yoğun değilse gelir 7-8 güne.