2 kiloya kadar destekliyor kol, rahat taşıyacaktır büyük ihtimalle.Gayet güzel. Bende geçen hafta aldım. RØDE nt2a var. Biraz ağır mikrofon. Eski yaylı olan mikrofon standlarından aldıydım yıllar önce ama tartmıyor
. Bakalım bu baya güzel gözüküyor umarım tartar ağırlığını
Kargo Garantisini kaldırıp puanları ekle. Kuponlarda da %70 seçili değil muhtemelen, onu seçip bir denersin.Alıntıyı görüntüleben yanlış bir şey mi yapiyorum fiyat en düşük bu kadar oluyor
Kuponlarımın 24 saat süresi kaldı. Var mı indirimde bir şey?
Hala kuponlanabilir bir sürü ürün var esasında. Uygulamada gezinip bakmak lazım. İlla güzel bir şey çıkar ilgili kategoride.Yeni hesap actim yok mu alınabilir baska bisey
Aynen2 kiloya kadar destekliyor kol, rahat taşıyacaktır büyük ihtimalle.
O mikrofona yaylı boom arm hakaret gibi olurdu zaten
Kargo Garantisini kaldırıp puanları ekle. Kuponlarda da %70 seçili değil muhtemelen, onu seçip bir denersin.
Hala kuponlanabilir bir sürü ürün var esasında. Uygulamada gezinip bakmak lazım. İlla güzel bir şey çıkar ilgili kategoride.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yeni hesaplarda sipariş verilmediği sürece kuponlar paso yenileniyor bu arada, o açıdan rahat davranabilirsiniz.
En geç 10 güne falan dağıtıma çıkıyor genelde, gümrükte sorun olmazsa tabii. Gelir birkaç gün içinde.Aynen. Tartmadı zaten altına kitap vb koyuyordum. Kargo yolda bakalım kaç güne gelecek