🔥İndirim SHEIN | Kaliteli Boom Arm - Mikrofon Kolu 350₺!🔥(Yeni Hesap Gerektirir)

1000097742.webp
ben yanlış bir şey mi yapiyorum fiyat en düşük bu kadar oluyor

Yeni hesap actim yok mu alınabilir baska bisey

Gayet güzel 👍. Bende geçen hafta aldım. RØDE nt2a var. Biraz ağır mikrofon. Eski yaylı olan mikrofon standlarından aldıydım yıllar önce ama tartmıyor :). Bakalım bu baya güzel gözüküyor umarım tartar ağırlığını
2 kiloya kadar destekliyor kol, rahat taşıyacaktır büyük ihtimalle.
O mikrofona yaylı boom arm hakaret gibi olurdu zaten :)

Alıntıyı görüntüleben yanlış bir şey mi yapiyorum fiyat en düşük bu kadar oluyor
Kargo Garantisini kaldırıp puanları ekle. Kuponlarda da %70 seçili değil muhtemelen, onu seçip bir denersin.

Kuponlarımın 24 saat süresi kaldı. Var mı indirimde bir şey?
Yeni hesap actim yok mu alınabilir baska bisey
Hala kuponlanabilir bir sürü ürün var esasında. Uygulamada gezinip bakmak lazım. İlla güzel bir şey çıkar ilgili kategoride.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni hesaplarda sipariş verilmediği sürece kuponlar paso yenileniyor bu arada, o açıdan rahat davranabilirsiniz.

Son düzenleme:
2 kiloya kadar destekliyor kol, rahat taşıyacaktır büyük ihtimalle.
O mikrofona yaylı boom arm hakaret gibi olurdu zaten :)

Kargo Garantisini kaldırıp puanları ekle. Kuponlarda da %70 seçili değil muhtemelen, onu seçip bir denersin.

Hala kuponlanabilir bir sürü ürün var esasında. Uygulamada gezinip bakmak lazım. İlla güzel bir şey çıkar ilgili kategoride.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni hesaplarda sipariş verilmediği sürece kuponlar paso yenileniyor bu arada, o açıdan rahat davranabilirsiniz.
Aynen :). Tartmadı zaten altına kitap vb koyuyordum. Kargo yolda bakalım kaç güne gelecek

Aynen :). Tartmadı zaten altına kitap vb koyuyordum. Kargo yolda bakalım kaç güne gelecek
En geç 10 güne falan dağıtıma çıkıyor genelde, gümrükte sorun olmazsa tabii. Gelir birkaç gün içinde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,759
Üyeler
183,162
Son üye
delogl
Geri