Murphy
80+ Bronze
- Katılım
- 1 Haziran 2020
- Mesajlar
- 502
- Reaksiyon skoru
- 223
AB13X isimli bir çip kullanıyormuş, piyasadaki ucuz adaptörlerde oluyormuş. Pek kaliteli olacağını düşünmüyorum ama çok ucuza geliyor deneyebilirsiniz.
AB13X isimli bir çip kullanıyormuş, piyasadaki ucuz adaptörlerde oluyormuş. Pek kaliteli olacağını düşünmüyorum ama çok ucuza geliyor deneyebilirsiniz.
hayır hocam yanlış bakmışsınızAB13X isimli bir çip kullanıyormuş, piyasadaki ucuz adaptörlerde oluyormuş. Pek kaliteli olacağını düşünmüyorum ama çok ucuza geliyor deneyebilirsiniz.
aslında ne çip çıkacağı belli değil bu dediklerimde tahmin görürüz geldiğinde ama ugreen dönüştürücüsü için sheindaki geliştirilmiş versiyon değil ondan dolayı onun üzerinde hi-res özelliği yok. Diğer satış yerlerine bakın görürsünüz. Konu aslında ucuza almak sonuçta ne gelirse gelsin sonuçta 50tl para değil ama hi-res özelliği var gösteriliyor gelince yazarım buraya dac'ını.hayır hocam yanlış bakmışsınız
conexant
CX31993
Realtek
ALC56xx
bu iki chipten birisini kullanıyor ama kesin değil ne geleceği.
bu çiplerden birini kullandığı bilgisini nereden aldınız ben de bir göz atmak isterim.hayır hocam yanlış bakmışsınız
conexant
CX31993
Realtek
ALC56xx
bu iki chipten birisini kullanıyor ama kesin değil ne geleceği.
dactan 2x usb hubdan 1 tane aldım, Sağolasın hocam. Bu arada kör nokta aynası var 15tl ye geldi ihtiyacı olan bakabilir kalitesini bilmiyorum ama yorumları olumlu70'Lik kupona dahil olan tek bir tane usb hub var şuan onuda atayım belki birisinin hayır duasını alırız
Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
ben dac'yi bilgisayarda kullanmak için aldım normalde dönüştürücüye ihtiyacım yoktu ama anladığım kadarıyla dac kullanmak kulaklık kalitesini de arttırıyordu? yoksa boşa almış olacağım ama dert değil hocam size bir sorayım dedim kulaklık kalitesini arttırıyor değil mi bu?bu çiplerden birini kullandığı bilgisini nereden aldınız ben de bir göz atmak isterim.
Ayriyeten ugreen dac iki modeli de Hi-Res destekliyor. Dac çipli versiyonu 24-bit / 96 kHz destekliyor, yükseltilmiş versiyonun ise tek farkı 32-bit / 192 kHz desteklemesi. Hi-Res için minimum 24-bit / 96 kHz yeterli. Normal versiyonu da var o sadece dönüştürücü, herhangi bir dac çipi yok.
Evet iyi çipli bir dac ses kalitesi ve ses yüksekliğini artırıyor, kulaklığı olabileceği en iyi hale getiriyor. Essager biraz kumar gibi çünkü çipi ile ilgili çok bilgi yok, ancak kaybedecek bir şey de yok çok ucuza gelmiş, satmak isteseniz çok rahat kâr yaparsınız.ben dac'yi bilgisayarda kullanmak için aldım normalde dönüştürücüye ihtiyacım yoktu ama anladığım kadarıyla dac kullanmak kulaklık kalitesini de arttırıyordu? yoksa boşa almış olacağım ama dert değil hocam size bir sorayım dedim kulaklık kalitesini arttırıyor değil mi bu?
attığım linkten upgrade versiyon 32bit 384khz destekliyor diye yazıyor sizin yazdığınız 32bit 192khz, hi-res için minimum gereksinimleri karşılıyorlar hocam ona katılıyorum sadece ürün üzerinde birde ayrıca hi-res yazıyor belki diğer ürüne lisans almamışlardır bilmiyorum. Essager çipi için internette bilgi yok bende yapay zekaya araştırma yaptırdım kendim bulamayınca söylediğim çipleri verdi ama onlarda ihtimal dahilinde ne geleceği belli değil yukarıda yazmıştım. Ürün elime geçince ben buraya yazarım hangi çip olduğunu. Siz yazdığınız çipin olduğu bilgisine nasıl ulaştınız hocam kesin mi?bu çiplerden birini kullandığı bilgisini nereden aldınız ben de bir göz atmak isterim.
Ayriyeten ugreen dac iki modeli de Hi-Res destekliyor. Dac çipli versiyonu 24-bit / 96 kHz destekliyor, yükseltilmiş versiyonun ise tek farkı 32-bit / 192 kHz desteklemesi. Hi-Res için minimum 24-bit / 96 kHz yeterli. Normal versiyonu da var o sadece dönüştürücü, herhangi bir dac çipi yok.