YuhDün gece 185₺ Lik Shıb almıştım umursamadan Cüzdana girip bakınayım dediğim. 340₺ olmuş
Alıntıyı görüntüle
Ne yapmayı düşünüyorsun şimdi? Ben olsam bu kadar kar kafi der çekerdim düşme ihtimaline karşı. Yükselse de üzülmem çünkü 2 ye katlamış neredeyse.Sorma öle bozuk coinler vardı 10tl 20tl 40tl hepsini TL çevirip shıb aldım bi girem dedim şaşırdım
Kısa vadede kazandırmaz olurda 1 sabah 1 hafta sorna 1 yıl sonra tanesi 1tl olsa milyoner olarak sabaha uyanmak varBen de almıştım. Sonra hemen düştü. Ben de sinirlendim BNB ye aldım kendimi.
Aga valla proje falan boş ya. Shite ayağını bascan. Bu shit güzel shit.
En son Gene shiba en düşükten 2milyar tane alıp 100tl'e 700₺ de bozdurmuştum acil para lazım diye bu sefer bırakıcam içerde.Ne yapmayı düşünüyorsun şimdi? Ben olsam bu kadar kar kafi der çekerdim düşme ihtimaline karşı. Yükselse de üzülmem çünkü 2 ye katlamış neredeyse.
Gate.io dan satın alınıyor değil mi?Dün gece 185₺ Lik Shıb almıştım umursamadan Cüzdana girip bakınayım dediğim. 340₺ olmuş
Alıntıyı görüntüle
Daha iyi o zaman hocam. Teşekkür ederim bilgi için.Ben direk Biance.tr den satın alıyorum.
Ben 4X yapınca satmıştım. Satmasam 10X yapmış olacakmış. Vay be…Dün gece 185₺ Lik Shıb almıştım umursamadan Cüzdana girip bakınayım dediğim. 340₺ olmuş
Alıntıyı görüntüle