P pr4xon 80+ Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 6 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Furkan 6 Nisan 2024 #1 shift tuşum çalışmıyor dell marka laptop kullanıyorum sizce neden böyle oluyor sadece o tuşlar çalışmıyor
shift tuşum çalışmıyor dell marka laptop kullanıyorum sizce neden böyle oluyor sadece o tuşlar çalışmıyor
zeynelhm 80+ Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 341 Dahası Reaksiyon skoru 60 Yaş 23 Konum İstanbul - Pendik İsim Zeynel Ham İlgilendiği Kategoriler Piyade Tüfekleri - Av Tüfekleri Instagram zeynelhm 6 Nisan 2024 #2 pr4xon yazmış: shift tuşum çalışmıyor dell marka laptop kullanıyorum sizce neden böyle oluyor sadece o tuşlar çalışmıyor Devamı için tıklayın... belki laptopun tuşun altında kir felan vardır söktün mü klavyeyi hiç
pr4xon yazmış: shift tuşum çalışmıyor dell marka laptop kullanıyorum sizce neden böyle oluyor sadece o tuşlar çalışmıyor Devamı için tıklayın... belki laptopun tuşun altında kir felan vardır söktün mü klavyeyi hiç
P pr4xon 80+ Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 6 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Furkan 6 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 hayır sökmedim ilk başlarda çalışmıyordu yani 4 yıldır var bu ben harici klavye kullandığım için sıkıntı pek olmuyordu ama şimdi oluyor
hayır sökmedim ilk başlarda çalışmıyordu yani 4 yıldır var bu ben harici klavye kullandığım için sıkıntı pek olmuyordu ama şimdi oluyor