Youtube Shorts içerik önerisi verebilirmisinz?

Joe Goldberg

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
98
oyun vdieoları çekiyordum kendime göre iyide izlenme alıyordu 1k 1.5k kadar ama artık shorts çekmek istorum valorant dbd cs gibi short kanallarının çketiği gibi bana bu konuda ne çekebilceğimi ve ne tür şeyler çekiceğimi yardım edermisinşz örnek olabilir gibi gibi youtube algoritmasını az çok biliyorum ama shortda izlenmeler nasıl oluyor bri onuda açıkaşrsa sevinirim

Shortta son yükselmeler ile 1000 görüntüleme 80kuruş ve üstü bırakıyor .

Eğer uzun ömürlü bir düzen istiyorsan uzun videolara ağırlık ver yok ben şuan bol bol kazanayım bir sürü hesap açarım diyorsan short

Shortta son yükselmeler ile 1000 görüntüleme 80kuruş ve üstü bırakıyor .

Eğer uzun ömürlü bir düzen istiyorsan uzun videolara ağırlık ver yok ben şuan bol bol kazanayım bir sürü hesap açarım diyorsan short
videolardamn devam mı ediyim hocam gameplay vb hazır izlneiyoken 2sini bi arada da yapmak da mantıklı oyun shortslarından nasıl yapıyım daha çok izlenir algoritmaya düşer bilgin varmı

oyun vdieoları çekiyordum kendime göre iyide izlenme alıyordu 1k 1.5k kadar ama artık shorts çekmek istorum valorant dbd cs gibi short kanallarının çketiği gibi bana bu konuda ne çekebilceğimi ve ne tür şeyler çekiceğimi yardım edermisinşz örnek olabilir gibi gibi youtube algoritmasını az çok biliyorum ama shortda izlenmeler nasıl oluyor bri onuda açıkaşrsa sevinirim
Bence oyunun vurucu kesitlerini shorts yap. Atıyorum komik bir an olur, bi taktik olur, çok iyi bi vuruşun olur vs. Kanalı yazabilirsin veya bana mesaj at abone olam, videolarını izlemem ama 1 abone 1 abonedir 😂

Bence oyunun vurucu kesitlerini shorts yap. Atıyorum komik bir an olur, bi taktik olur, çok iyi bi vuruşun olur vs. Kanalı yazabilirsin veya bana mesaj at abone olam, videolarını izlemem ama 1 abone 1 abonedir 😂
atıyım hocam ço kteşekkür ederim abonem az oraya çok takılma :ROFLMAO::ROFLMAO:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veya hocam şu şekil bilgilendirici videolar nasıl

atıyım hocam ço kteşekkür ederim abonem az oraya çok takılma :ROFLMAO::ROFLMAO:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veya hocam şu şekil bilgilendirici videolar nasıl
Güzel hocam ama takip etmek lazım bu haberleri ilk verenlerden olursan etkileşim yüksek alır diye tahmin ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,764
Üyeler
184,217
Son üye
nixty
Geri