Neler Yeni

Instagram Show Yapan influencer Ve YouTuber

Ysuflix

80+ Gold
zaten en gösterişçi influencer kendisi. Abdullah abinin iphone 14 videosunda da yok ip14 özellikleri şöyle falan diye yakınırken direk aklıma o şahıs gelmişti.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Boşver bakma gereksiz hit verme. Yardıma gidiyoruz diye sürüyle insanla video çektiler sonra 5 parmağımın 5'ini geçmeyen miktarda yardımda bulundular. KOCA KANAL OLARAK.
1-2 hafta daha geçsin kim haksız kim haklı ortaya çıkıcak ama halk unutursa suçlu usç almayacak , depremden ders alınmayacak ve sadece ölen , yaralanan , malı ve canı giden insanların acısından başka bir şey kalmayacak aksine üstüne eklenecek bu gidiş zinciri kırılmazsa.
Allah halkın yardımcısı olsun ne diyebilirim.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,567
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Az maaş ödemek için sadece stajyer çalıştıran birine göre servettir o yardım
Tam bunlara içerik çıkartabilecek bir şey vardı elimde güzel hit veren. Allah'tan iletişime geçmemişim. Reziller.

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
araba stoysine ben de ayar olmuştum oradaki afad çalışanlarına yük oldu yatma yeri vs illaki duyar kasmaya çalışanlar olacak ama ağır linç yiyecek haberleri yok. delimi ne adam en azından bir şeyler yapmaya çalışıyor orada 1 gün kalıp geri dönse belki durumun vehametini bu kadar net göremeyecektik. Bunlar anca opet cips bisküvi fiyatlarına bağırıp çağırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,036,210
Üyeler
164,269
Son üye
trhjkliur987
Top Bottom