Neler Yeni

Si̇vi̇lce Sorunu İçin Öneri̇ni̇z Varmi̇

wosty'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
berat polat
yüzüm sivilceler çıktı çene ve yanak kısımlarında doktor hap verdi thedox isimli ama pek fayda etmedi gibi 5 gündür kullanıyorum sizce etki için biraz daha kullanmamı gerek veya sizin bildiğiniz yöntem varmi sivilce icin
Mesaj otomatik birleştirildi:

yüzüm sivilceler çıktı çene ve yanak kısımlarında doktor hap verdi thedox isimli ama pek fayda etmedi gibi 5 gündür kullanıyorum sizce etki için biraz daha kullanmamı gerek veya sizin bildiğiniz yöntem varmi sivilce icin
hap ismi THEDRADOX
*Hap ismi tedradox

lyhness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Mehmet
16-17 yaşında 6 ay boyunca kullanmıştım ve her ay kontrole gidiyordum 5 günde etki edecek bir hap değil benim kullandığım ismi farklıydı.

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
banada aynı hapı vermişti fakat 2 haftalığına.ondan sonra asıl tedaviye geçmişti.
şuan kullandığın hap 5 günde fark yaratmaz.

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Su içmelisin dostum. Bende ramazandan önce okulda 750ml-1 litre su içiyordum üstüne evdede içiyordum az da olsa azaldı. Oruç tutuyorsan iftardan sonra bi şişeye su koyup ara ara ama sık içebilirsin.

Top Bottom