Isofyan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,319
Nolur evime pizza gondermeBurda erkeklik yapan arkadaşlar discord verinde bi sesinizi duyak
Nolur evime pizza gondermeBurda erkeklik yapan arkadaşlar discord verinde bi sesinizi duyak
OPAFHSJÜPASNFHPAFSHNÜPIKAFSHBĞOPİAFHSIBİPAFHSİĞOPFHASIĞOASFBurda erkeklik yapan arkadaşlar discord verinde bi sesinizi duyak
buna gümledim ciddenDalga geçiyorum bee![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Y-yoksa beni annemin kızlık soyadını yaymakla mı tehdit edersin![]()
Ooo bize de panel geliyor ckskdkkdkcksjdjBurda erkeklik yapan arkadaşlar discord verinde bi sesinizi duyak
Dc gel burda sövülmüyorOPAFHSJÜPASNFHPAFSHNÜPIKAFSHBĞOPİAFHSIBİPAFHSİĞOPFHASIĞOASF
Güzelim discordun adını p*ç ettiniz yazık halinize bu işlerim eskiden adabıda vardı konuşulmazdı heryerde tipe bak çoçugun nickte hayır yok Atilla1337 xd
kanka niye dalga geçiyorsun şimdi atilla 2 çeşit biri bildiğimiz atilla diğeri tiktoktaki ama yüksek ihtimal bunu yazarken tiktoktakini örnek aldı köpeği falan olan yani gene de böyle şeylerle dlaga geçmeye gerek yok yani değil mi bu arada o nasıl nick harbi ya atilla1337 HGFDIKJALŞADOPAFHSJÜPASNFHPAFSHNÜPIKAFSHBĞOPİAFHSIBİPAFHSİĞOPFHASIĞOASF
Güzelim discordun adını p*ç ettiniz yazık halinize bu işlerim eskiden adabıda vardı konuşulmazdı heryerde tipe bak çoçugun nickte hayır yok Atilla1337 xd
3 invite panel ya10 TL'lik panele param yetince gelen pişmanlık hissi![]()
Ayn ses programi 2007li velede bakAdamın erkeklikten anladığı sesli konuşmak salaksınız olm siz valla bak yazık halinize sesli konuşma programında bass açınca kendinizi allah sanıyorsunuz![]()
kaç invite a aldın 10 mu 20 mi kaç kere köpeği oldun mu deseydim yada?Annene vercem panel
*****3 invite panel ya