Sıcak duş/soğuk duş tercihiniz nedir?

Reaksiyon skoru
71
Tarafınızı seçiniz efendim🙃 Ben sıcak duşçuyum, kaşlarımın gevşemesi amacıyla suyu Çok sıcak ayarlıyorum. Duş bitiminde odama geçip öyle güzel uyuyorum ki anlatamam. Soğuk duş psikolojik olarak daha iyi rahatlatıyor deniyor ama bence bu kişisel bir durum. Soğuk duş Bana pek fayda sağlamazken, sıcak duş keyif perilerimi yerine getiriyor.. Ne kadar sıcak ayarlarsanız kaslarınız o kadar iyi gevşer.. Birde şampuan takıntım vardır, iyi kokulu olmalı ki bici bici yaparım dalinle mis gibi kokarım diyebileyim, favori şampuanım elidordur, hem kokusu güzel hem yoğun içerikli hemde saçı güzel yumuşatıyor, en sevdiğim şampuanların sıralamasını yapacak olursam birinci sıraya elidor, ikinci sıraya dove girer. 🙃🙃😂😂😂

Tarafınızı seçiniz efendim🙃 Ben sıcak duşçuyum, kaşlarımın gevşemesi amacıyla suyu Çok sıcak ayarlıyorum. Duş bitiminde odama geçip öyle güzel uyuyorum ki anlatamam. Soğuk duş psikolojik olarak daha iyi rahatlatıyor deniyor ama bence bu kişisel bir durum. Soğuk duş Bana pek fayda sağlamazken, sıcak duş keyif perilerimi yerine getiriyor.. Ne kadar sıcak ayarlarsanız kaslarınız o kadar iyi gevşer.. Birde şampuan takıntım vardır, iyi kokulu olmalı ki bici bici yaparım dalinle mis gibi kokarım diyebileyim, favori şampuanım elidordur, hem kokusu güzel hem yoğun içerikli hemde saçı güzel yumuşatıyor, en sevdiğim şampuanların sıralamasını yapacak olursam birinci sıraya elidor, ikinci sıraya dove girer. 🙃🙃😂😂😂
Soğuk, dediğiniz şampuanlar iyi değil sülfat felan içeriyorlar sülfat olmayan şampuan tercih edin

hocam ben çok sıcak suda daralıyom o yüzden soğuk daha rahat geliyo

sabah ayılmak içinse soğuk gece yatmadan alıyorsam sıcakla alıyorum mayıştırıyor direkt uykuya dalıyorsun

Yazın soğuk, kışın sıcak.

Her zaman buz gibi soğuk.

hr zaman sıcak ohhh bayılcam şimdi

2 aydır soğuk duş alıyorum öncesinde soğuk suyla kafamı yıkardım 2 ay önce tüm vücut yaptım sırttaki sivilceler falan azaldı diyebilirim.

Ilık su ne sıcak ne soğuk her şey kararındayken iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,950
Üyeler
185,195
Son üye
Webtower14
Geri