Nasıl düzeltebilirimBoştayken bu değerler normal değil
Benim Asus tuf laptop ets2 de 95 görüyor 2 aylık cihaz arkada sadece Steam açıkMonitör temparature 88 gözüküyor normalmi
Arkadaşların sorduğu gibi işlemciniz nedir? Boşta olmasına rağmen 1.4V ile yüksek bir seviyede çalışıyorNasıl düzeltebilirim
Intel core i7 14700kArkadaşların sorduğu gibi işlemciniz nedir? Boşta olmasına rağmen 1.4V ile yüksek bir seviyede çalışıyor
Intel.core i7 14700kişlemcin ne ?
Bilgisayarin calismasinda herhangi bir sıkıntı yok işlemci sıcaklığına elimle baktigimdada o kadar sıcak değil ama bu uyarıyı yinede veriyorArkadaşların sorduğu gibi işlemciniz nedir? Boşta olmasına rağmen 1.4V ile yüksek bir seviyede çalışıyor
Ya bios ayarlarını yapamiyorum güç tasarufuna çekmeye çalışıyorum ama arayüzü anlayamıyorum internetteki arayuzlerde farklı ayarlayamadim bir türlü bios ayarlarini sıfırladım amaDostum oc ayarlarıyla oynamışsın sanırım biosa bi default ayarlara res at sadece ram mhz ayarla başka bir şeye dokunma bir de öyle bakalım.
Düzeldi mi sıfırlayınca?Ya bios ayarlarını yapamiyorum güç tasarufuna çekmeye çalışıyorum ama arayüzü anlayamıyorum internetteki arayuzlerde farklı ayarlayamadim bir türlü bios ayarlarini sıfırladım ama