Yardım Sıcaklık değelerim sizce normal mi?

KEDULLAH HOCA

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
137
daha yeni ikinci elden asus rog flow x16 aldım. 3070ti ve ryzen 9 6900hs var ve bana çok fazla sıcak gibi geliyor normal masa ütsünde duruyorken ekran kartı 50 51 civarı dolaşıyıorken işlemci 60 55 bazen 50 şeklinde gidip geliyor normal mi bu değerler sizce herhangi bir stand kulanmıyorum masanın üstünde düz bir şekilde duruyor laptop marvel rivasta da ekran karı 80 derece işemci 95 derece olyor sizce normal mi bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha yeni ikinci elden asus rog flow x16 aldım. 3070ti ve ryzen 9 6900hs var ve bana çok fazla sıcak gibi geliyor normal masa ütsünde duruyorken ekran kartı 50 51 civarı dolaşıyıorken işlemci 60 55 bazen 50 şeklinde gidip geliyor normal mi bu değerler sizce herhangi bir stand kulanmıyorum masanın üstünde düz bir şekilde duruyor laptop marvel rivasta da ekran karı 80 derece işemci 95 derece olyor sizce normal mi bu
işlmci masa üstünde 65 50 arası gdip geliyor yanlış yazıım pardon

hocam bakımları yapılmış mı

tekrar yaptırmakta fayda var 6 ay geçmiş üzerinden
çok etki eder mi sizce ve fazla mı sıcaklık bir arkadaş işlemci güçlü diye böyledir dedi ama driver falam bişey indirmem gerekiyor mu onu da bilmiyorum

çok etki eder mi sizce ve fazla mı sıcaklık bir arkadaş işlemci güçlü diye böyledir dedi ama driver falam bişey indirmem gerekiyor mu onu da bilmiyorum
90-100 veya üzeri sıkıntıdır hocam ne kadar güçlü de olsa onun belli bir sıcaklıkta çalışması gerekiyor bakımlardan sonra tekrar kontrol edebilirsiniz

90-100 veya üzeri sıkıntıdır hocam ne kadar güçlü de olsa onun belli bir sıcaklıkta çalışması gerekiyor bakımlardan sonra tekrar kontrol edebilirsiniz
bakımını kendim yaparım galiba mx6 sürmeyi düşünüyorum

hocam bir incelenmeye baktım işlemci hakkında sanırsam 80w da 96 derecelerde geziyormuş

o zaman boştayken 65 50 normal mi
evet

yinede bı bakımını yapmakta fayda var 6 ay geçmiş üzerinden (kusura bakmayın bu arada yanlış bilgi veriyordum)

evet

yinede bı bakımını yapmakta fayda var 6 ay geçmiş üzerinden
ama bişey açtım diyelim normal bir uygulama birden 70 kere fırlıyor geri iniyor falan aşırı değişken

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,154
Üyeler
184,894
Son üye
selsay58
Geri