Ya montaj kolay, ilk defa yapmıyorum. Ama adamlar kurulum kılavuzundan anakartın üzerine 1 tane pul takıp öyle vidalayın demişler demişler, bende söylendiği gibi yaptım. Önceki soğutucularda hiç olmadığı için garip geldi hatta. Sonra kurulumu tamamladım ve bilgisayar bir türlü açılmadı, cpu çok ısınıyor diye uyarı çıktı. Bende kablolaması farklı olduğu için orada hata yaptığımı, pompanın çalışmadığını düşündüm. Epey süre onuna uğraşıp araştırdıktan hatta pompa mı bozuk acaba diye düşündükten sonra pul konusu aklıma geldi.
Pompa kısmını söktüm ve bir de ne göreyim, macun sürdüğüm gibi duruyor, hiç yayılmamış bile, meğersem yüzeyler birbirine temas etmemiş. Pulu çıkarıp tekrar montajlayınca sorun kalmadı.
Normalde macunu sürdükten sonra pompa kısmı bir defa bastırılır ve tekrar kaldırılmaz, yoksa arada hava kalıyor. Fakat yüzeyler birbirine temas etmediği için hiç yayılmamış macun, bende aynı şekilde tekrar kurulumu yaptım. Bu sebeple sıcaklık konusundan emin olmak için konuyu açtım.
Bu arada pompa kısmının üzerinde rgb yok falan ama çok şık bir tasarımı var, hem pompa hem de radyatör çok kalıplı, çok hoşuma gitti. Saçma sapan msi falan almak yerine arctic almak lazım ama millet ışığına aldanıp alıyor kalitesiz ürünleri.