Ben sıcaklığını hiç ölçmedim ama dizlerimi kizartmaya yetiyordu.
Model nedir tam olarakPUBG laptobu zorladığı için her akşam yaşadığım şaşkınlıkları paylaşmak istedim normal bilgisayarda en baba 97 dereceyi gördüm ondada bilgisayar reset attı sıcaklık değerleri msi afterburner asus kalitesimi bilmem ama biri bana 103 102 dereceleri gördüm dese inanmazdım çünkü 97 den sonra bilgisayarın reset attığını biliyorum böyle anormal durumlar yaşıyanlar varmı merak ettim açıkcası.Alıntıyı görüntüle
Daha serin bir alanda çalıştırabilirsin, ek olarak genel bir içerisini açıp temizlik, bakımını yapabilrisin. Arkada oyun(lar) açıkken herhangi bir uygulama çalıştırma. Sürekli hava alacak pozisyonda kullan. Onun dışında pek de yapılabilecek bir şey yok gibi, ama bu sıcaklıklar normal değil.PUBG laptobu zorladığı için her akşam yaşadığım şaşkınlıkları paylaşmak istedim normal bilgisayarda en baba 97 dereceyi gördüm ondada bilgisayar reset attı sıcaklık değerleri msi afterburner asus kalitesimi bilmem ama biri bana 103 102 dereceleri gördüm dese inanmazdım çünkü 97 den sonra bilgisayarın reset attığını biliyorum böyle anormal durumlar yaşıyanlar varmı merak ettim açıkcası.Alıntıyı görüntüle
%65536 ekran kartı kullanımı. İşlemci canavar(!). Ah ah benim emektarla 97 derece Mafia 2 bitirdiğimi hatırlıyorum. Yaklaşık 1 yıldır ağır oyun oynatmadım kendini toparlasın diye.PUBG laptobu zorladığı için her akşam yaşadığım şaşkınlıkları paylaşmak istedim normal bilgisayarda en baba 97 dereceyi gördüm ondada bilgisayar reset attı sıcaklık değerleri msi afterburner asus kalitesimi bilmem ama biri bana 103 102 dereceleri gördüm dese inanmazdım çünkü 97 den sonra bilgisayarın reset attığını biliyorum böyle anormal durumlar yaşıyanlar varmı merak ettim açıkcası.Alıntıyı görüntüle