Ursa
80+
- Reaksiyon skoru
- 89
Güç kaynağın iyiyse işlemci tarafında veya başka bir konuda sıkıntı olmaz.Bayram da 9 gün boyunca açık bırakmayı düşünüyorum o yüzden sıkıntı çıkartırmı çıkartmazmı bi teredütteyim
Güç kaynağın iyiyse işlemci tarafında veya başka bir konuda sıkıntı olmaz.Bayram da 9 gün boyunca açık bırakmayı düşünüyorum o yüzden sıkıntı çıkartırmı çıkartmazmı bi teredütteyim
Fsp 700wat 80+ var Psu olarak.Güç kaynağın iyiyse işlemci tarafında veya başka bir konuda sıkıntı olmaz.
Hiçbir fikrim yok, sıcaklık farkını soruyorsanız. Stok fan ile kullanan birinden değerleri isteyip karşılaştırmak gerekir.Stok fan ile ne kadar fark ediyor bu işlemci ile?
bana biraz yüksek gibi geldi. Kasa masanın üzerinde duruyor 3 tane önde 1 tanede arkada egzos fanı mevcut,ekran kartı eski olduğu için fanı bulunmamakta 55-60 derecelerde sürekli onun sıcaklığı ile artış olabiliceğini düşünüyorum ama pek emin değilim.Hiçbir fikrim yok, sıcaklık farkını soruyorsanız. Stok fan ile kullanan birinden değerleri isteyip karşılaştırmak gerekir.