- Konu Sahibi Konu Sahibi
peki ekran kartı üstadı öyle diyorsanız öyledirHocam ters ters cevaplar vermek yerine sıfır olduğunu kanıtlasanız daha iyi olmazmıydı.
Bu kart sıfır olamaz
peki ekran kartı üstadı öyle diyorsanız öyledirHocam ters ters cevaplar vermek yerine sıfır olduğunu kanıtlasanız daha iyi olmazmıydı.
Bu kart sıfır olamaz
Bakın yardımcı olmak istiyoruz.peki ekran kartı üstadı öyle diyorsanız öyledir
okBakın yardımcı olmak istiyoruz.
Hala ters ters cevaplar veriyorsunuz.
Size jelatinlenip 6900xt çakılma ihtimali o kartın sıfır olmasından daha yüksek ihtimalli.
Ne haliniz varsa görün
Değişim diyor dostum. Yakın zamanda bende değişim yaptırdım. Hatta bir tanesini forumdan bir arkadaşa vermiştim. Değişim olan kartlar sıfır oluyor. Hayır o kadar eminsin ki sıfır olmadığına kartı görmüş gibi yorum yapıyorsun. Muhtemelen kart endeks garantili.Bakın yardımcı olmak istiyoruz.
Hala ters ters cevaplar veriyorsunuz.
Size jelatinlenip 6900xt çakılma ihtimali o kartın sıfır olmasından daha yüksek ihtimalli.
Ne haliniz varsa görün
Kartın fatura tarihi nedir hocam
07.2023Kartın fatura tarihi nedir hocam
Değerlere gelince, değerler normal kasana bağlı olarak değişkenlik gösterir değerler. %5 - %10 fan 2-3 derece sıcaklık farkları illaki olur.
defalarca ikinci el ve sıfır ekran kartı aldım ama hala gelip görmüş gibi kart sıfır olamaz imkansız diyorlar, ve kasam berbat bir kasa gamepowerın üstünde 2 fan arkasında 1 fan önünde fan bile yok odam desen cehennem ateşinde yanıyorDeğerlere gelince, değerler normal kasana bağlı olarak değişkenlik gösterir değerler. %5 - %10 fan 2-3 derece sıcaklık farkları illaki olur.
Kasanı değiştirirsen biraz daha düşer sıcaklıklar. Ben 4 tane değiştirdim dostum. RX 6900 XT Nitro verdim. 2 tane sıfır RX 6900 XT Nitro verdiler. 1 Tane Gigabyte RTX 4070 Ti verdiler. 1 tane RX 7900 XT pulse verdiler. Ağzı olan konuşuyor bakma sen onlara.defalarca ikinci el ve sıfır ekran kartı aldım ama hala gelip görmüş gibi kart sıfır olamaz imkansız diyorlar, ve kasam berbat bir kasa gamepowerın üstünde 2 fan arkasında 1 fan önünde fan bile yok odam desen cehennem ateşinde yanıyor
satılık var mı hocam elinizdeKasanı değiştirirsen biraz daha düşer sıcaklıklar. Ben 4 tane değiştirdim dostum. RX 6900 XT Nitro verdim. 2 tane sıfır RX 6900 XT Nitro verdiler. 1 Tane Gigabyte RTX 4070 Ti verdiler. 1 tane RX 7900 XT pulse verdiler. Ağzı olan konuşuyor bakma sen onlara.
Satıldı dostum hepsi.satılık var mı hocam elinizde
Sıfır kart 95 derece Hot spot sıcaklığı olması normal mi yani 1 yıla acaba kaç derece olacak 110 muDeğişim diyor dostum. Yakın zamanda bende değişim yaptırdım. Hatta bir tanesini forumdan bir arkadaşa vermiştim. Değişim olan kartlar sıfır oluyor. Hayır o kadar eminsin ki sıfır olmadığına kartı görmüş gibi yorum yapıyorsun. Muhtemelen kart endeks garantili.