Direkt iade iste fotorafını çekerekGigabyte B450 Anakartım sıfır ürün işlemci güç girişi ve bir kaç pini yanık geldi.Sıfır üründe nasıl böyle bir şey mümkün oluyor? Teknik servise mi vermeliyiz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kutudan anakart vidaları da çıkmadı ek olarak
Zerre şaşırmadım. Geçmiş olsun. Çevremdekilere de her zaman söylediğim bir şey var, Trendyol'dan teknolojik alet a lın maz. Elini kolunu sallayan satıcı oluyor orada. Sahibinden üzerinden almak bile daha güvenilir öyle söyleyeyim. Önceliğin Amazon ardından Hepsiburada olsun.Trendyol
Bizede fiziksel hasarlı geldi sadece pinler değilmiş chipsetler yanık. Sen nasıl bir yol izliceksinTreneyol'dan bende anakart aldım bana da fiziksel hasarlı şekilde geldi. Kutusunda hiç sorun yok ama pinleri yamuktu. Bu konuda bana Trendyol hiç yardımcı olmuyor.
Kutuyu açtığımız için iade almıyorlardirekt müşteri temsilcisini arayıp sorunu belirttiniz mi acaba, ben daha önce bu şekilde bozuk hard disk iadesi yaptım o yüzden
Nerden bilebiliriz ki çok saçma bir olayKutuyu açarken video çekseydiniz keşke.
Hocam trendyol bana hiç yardımcı olmadı. Anakartın üzerindeki birkaç pin yamuk ve bobinler yerinden biraz çıkmıştı. Anakart çalıştığı için uğraşmadım. Yapabileceğim bir şey de yoktu zaten. Trendyol ilgilenmiyor. Garantiye gönderin diyor. O zamandan veri Trendyoldan teklonijik alışveriş yapmadim.Bizede fiziksel hasarlı geldi sadece pinler değilmiş chipsetler yanık. Sen nasıl bir yol izliceksin
Trendyol'dan aldıysan işin zor. Trendyol'un kendisi de hiç yardımcı olmuyor. Satıcı ile çözemiyorsan yapacak bir şeyin yok THH'ye başvuracaksın. Geçmiş olsun. THH'ye başvurmadan önce Trendyol ve satıcı ile bir kere daha görüş,olmazsa THH.Trendyol
Demek ki ürün sıfır değil, bu konuda ayrıca post açarsan iyi olur ne kadar çok trendyol'un böyle rezillikleri paylaşılırsa o kadar iyi olur.Gigabyte B450 Anakartım sıfır ürün işlemci güç girişi ve bir kaç pini yanık geldi.Sıfır üründe nasıl böyle bir şey mümkün oluyor? Teknik servise mi vermeliyiz
Kutudan anakart vidaları da çıkmadı ek olarak