Neler Yeni

Sıfır Aldığım Asus Rog Klavye Ayıplı Çıktı

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
kral çok rahatsız edecek düzeyde değilse senin yerinde olsam uğraşmam. ama hakkın var bu konuda titizsen itopya ile iletişime geç. 0 aldığın ürünün böyle gelmesi saçmalık
Haklısınız uğraşmak gerekecek ancak dediğim gibi; eğer böyle bir çiziği kabul edecek olsaydım 2000 TL verip sıfır almazdım hocam. Gidip 2.elden daha uygun bir ürün alırdım.

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Salih ÇARDAK
Piyasada o kadar çok yenilenmiş, tamir görmüş ya da teşhir ürünü sıfır diye satıyorlar ki... İtopya sanmam ama

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
Hocam öncelikle ilk defa mekanik klavye kullanmadığımı belirtmek isterim, bu ürün fabkrika çıkılı hata nedenini size açıklayama çalışayım.
Klavyenin üzerindeki metal köşede yeterince iyi birleşmiyor, altında boşluk kalıyor. Switch üzerine fazla baskı uygulayınca metal klavye gövdesine çarpıyor ve farklı ses çıkartıyor. Ekstra klavyenin 2 bin TL'lik bir klavye olduğunu belirtmek isterim.
Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim firmaya bir lafım yok hocam, sadece bu şekilde kabul etmek istemiyorum. Ayın 8'inde aldım, 9'unda kargoya verildi. 10'unda elime ulaştı ve bu problem var. Pek hoş değil maalesef.
Bunu belirtmediğiniz için daha önce farklı çıkan sesin normal olduğunu söyledim. Metalin birleşmediğini vesaire belirtseydiniz normal demezdim. İlk defa kullanmıyorsanız bilmeniz lazım her tuşun sesi aynı çıkmaz. Sizinkinin farklı olma sebebi anormal bir şeymiş orası ayrı. Ben de bol keseden sallamıyorum tecrübelerime dayanarak yazıyorum.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
C16CFDCB-4E92-48D6-9750-70CBDABE7AE8.png

Sizce ne yapmalıyım? İtopya tarafından bile ayıplı olduğu kabul edilen ürünü Penta değiştirmiyor. Tüketici hakem heyetine mi başvurmalıyım yoksa yapabileceğim başka bir şey var mı?

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Alıntıyı görüntüle

Sizce ne yapmalıyım? İtopya tarafından bile ayıplı olduğu kabul edilen ürünü Penta değiştirmiyor. Tüketici hakem heyetine mi başvurmalıyım yoksa yapabileceğim başka bir şey var mı?
Şikayetvar üzerinden konu açın, video da eklenebiliyordu sanırım konudaki videoyu da eklersiniz. Değişim yapılmaması halinde THH'ye başvuracağınızı da ufaktan belli edin.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Şikayetvar üzerinden konu açın, video da eklenebiliyordu sanırım konudaki videoyu da eklersiniz. Değişim yapılmaması halinde THH'ye başvuracağınızı da ufaktan belli edin.
Komedi gibi ya Pentayı arıyorum biz kapalı kutu teslim ettik ürünü diyor. Ben de kapalı kutu teslim ettim diyor satıcı. Ben 2000 tl ürün çizik çıksın diye mi verdim? Uğraşmamı istiyorlar sanırım.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Hocam 14 gün iade hakkınız yok mu? Direkt iade etseydiniz.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Hmm yenisiyle değiştirmeleri gerek 0 mal nasıl ayıplı olabilir
Hocam kutuyu açtık üzerinde çizik vardı, sonra raf tuşundan farklı ses çıkıyordu. Penta bana ürünü ben kapalı teslim ettim diyor. İtopya da ben de kapalı teslim diyor. Ben ne yapayım Asus fabrikasını mı basayım değiştirmesi için…

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
Merhabalar,
Geçenlerde aldığım sıfır Asus Rog Strix Scope TKL klavyeni kutusundan çıkarttığımda üzerinde çizik olduğunu ve esc tuşunda sorun oluduğunu fark ettim. Aldığım yere mail attım ama garantiye göndereceklerini söylediler.
Elimde klavyenin kutu açılış videosu mevcut, sizce İtopya üzerinden mi garantiye gönderereyim yoksa kendim Asus ile mi iletişime geçeyim?

Alıntıyı görüntüle
hemen yolla klavyeyi değişim iste banada ayıplı mal geldi space üzerinde ufak bi soyulma vardı bişey olmaz uraşmayım bi tuşla dedim şimdide bütün tuşlarda soyulma var daha 5 aylık klavye, şimdi diyecekler olur kullanmaya bağlı alakası yok sağ yön tuşalarını bile yazı yazarken belki kullanıyorum alt tuşu felan alakasız tuşlar soyuluyor bu arada klavye logitech g512 iade et günü geçmeden yada değişim iste

NespaY

80+ Silver
Merhabalar,
Geçenlerde aldığım sıfır Asus Rog Strix Scope TKL klavyeni kutusundan çıkarttığımda üzerinde çizik olduğunu ve esc tuşunda sorun oluduğunu fark ettim. Aldığım yere mail attım ama garantiye göndereceklerini söylediler.
Elimde klavyenin kutu açılış videosu mevcut, sizce İtopya üzerinden mi garantiye gönderereyim yoksa kendim Asus ile mi iletişime geçeyim?

Alıntıyı görüntüle
Tüm tuşların seslerini dinlemek gibi bir sapıklık özelliğim yok.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Top Bottom