Neler Yeni

Sıfır aldığım kulaklığı iade edemiyorum.

sanders

80+ Bronze
15 eylül günü media markt'tan hyper x cloud II kulaklık aldım ve kutusunu 20 eylül günü kutuyu açtım ve içinden çantası çıkmadı 21 eylül'de götürdüm ve çantasını aldım ve öncesinde müşteriz hizmetlerini arayıp kullaklığı kullanmamda sakınca olup olmadığını sordum kullanmadan getirin dediler ve götürdüm kulaklığı ve faturasını şimdi ise ben kullaklığının her hangi bir uygulamasının olmadığını bilmiyordum bugün iade için götürdüm ve kutuyu açtığımı iade alamıyacaklarını söyledi bana satıldığında çanta yoktu yani kutu daha önce açılmış ne yapabilirim nereye başvurabilirm (kullaklığı hiç kullanmadım )

real1ty

80+ Bronze
@sanders Ne bu mediamarkt itopya vatanbilgisayar sevdası... Al işte amazondan hem en ucuz hem de iade alıyor. Kaç tl ye aldın? Uygulaması yok evet ama bu bir eksi değil. Birçok kulaklık kullandım ve driver'ları hiçbir işe yaramıyordu. Şuan kraken te kullanıyorum, driver'ı hiçbir işe yaramıyor. thx zaten boş, sesleri de boğuklaştırıyor. kapatıyom driver ı hic ugrasmıyorum. Cloud2 zaten tak kullan kulaklıgı, en sevdigim.. Daha önce kullandım, öbür tüm kulaklıkların eq yapılandırılması ile verdigi sesten daha iyi ve yüksek ses veriyor. Kaç tl ye almıstın?

Abdullah1

80+ Bronze
Başlığın tam NAPİM demelik NEYSE.Dava aç başka bir şey yapamazsın İyi akşamlar

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,325
İsim
Oğuz Oğuz
Kulaklık hijyenik ürünler sınıfına girdiği için iade edilmiyor. Sadece Amazon alıyor galiba.

sanders

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@sanders Ne bu mediamarkt itopya vatanbilgisayar sevdası... Al işte amazondan hem en ucuz hem de iade alıyor. Kaç TL ye aldın? Uygulaması yok evet ama bu bir eksi değil. Birçok kulaklık kullandım ve driver'ları hiçbir işe yaramıyordu. Şuan kraken te kullanıyorum, driver'ı hiçbir işe yaramıyor. thx zaten boş, sesleri de boğuklaştırıyor. kapatıyom driver ı hic ugrasmıyorum. Cloud2 zaten tak kullan kulaklıgı, en sevdigim.. Daha önce kullandım, öbür tüm kulaklıkların eq yapılandırılması ile verdigi sesten daha iyi ve yüksek ses veriyor. Kaç TL ye almıstın?
798 tl
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başlığın tam NAPİM demelik NEYSE.Dava aç başka bir şey yapamazsın İyi akşamlar
nereden dava açacağım hangi kuruma gitmem gerekiyor

Elexra23

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Elexra23
tüketici haklarına şikayet et etsende onlar haklı çıkar bi şekilde 2. elden 100tl eksik satacan alıcısı çıkar o kulaklığın

real1ty

80+ Bronze
THH ye başvur edevletten basvuruluyor sanırım. 4-5 aya hakkını alırsın. Dostum Cloud2 kullan en kral kulaklıktır çoğu yayıncı ve esporcu kullanıyor, driver hiç ama hiçbir işe yaramıyor. Bu arada dava açamazsın sanırım cünkü gidip magazadan aldın, internette alıp da iade edemesen tamam ama sanırım magazalarda iade hakkın yok. Cloud2 adamdır en iyi kulaklıktır ne güzel 798e almıssın kullan gitsin xantares mantares herkes yıllardır kullanıyor.

sanders

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
THH ye başvur edevletten basvuruluyor sanırım. 4-5 aya hakkını alırsın. Dostum Cloud2 kullan en kral kulaklıktır çoğu yayıncı ve esporcu kullanıyor, driver hiç ama hiçbir işe yaramıyor. Bu arada dava açamazsın sanırım cünkü gidip magazadan aldın, internette alıp da iade edemesen tamam ama sanırım magazalarda iade hakkın yok. Cloud2 adamdır en iyi kulaklıktır ne güzel 798e almıssın kullan gitsin xantares mantares herkes yıllardır kullanıyor.
arkadaşımın cloud II sini kullandım çok baslı geliyor ve kullağımı ağrıttı sonra kararsız kaldım versem mi vermesem mi diye onun bir ayarı yok mu

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Madem heves edip almışsınız kullanmanız mantıklı, uğraşmayın geri iade vs. işlemlerle. Biraz kullanın beğenmezseniz satışa koyup satarsınız en fazla.

Top Bottom