Mtsn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 401
Telefoncuysa açıp rafa koymuştur15 pro güncel 1k dolar yanı 33.5-34k tl ediyor. Ve telefon acılıp kullanılmış tahmini 20gün falan
Telefoncuysa açıp rafa koymuştur15 pro güncel 1k dolar yanı 33.5-34k tl ediyor. Ve telefon acılıp kullanılmış tahmini 20gün falan
Öyle olunca da ilk kullanım diye mi geçiyorTelefoncuysa açıp rafa koymuştur
Telefonu açıp rafa koymuş ve telefonu 23 kere şarj etmiş yaniTelefoncuysa açıp rafa koymuştur
Gidin iadenizi alın direk alabiliyorsanız ikinci el direkŞimdi zaten aldığım kişiye tekrar gidecektim sizce ne yapmalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öyle olunca da ilk kullanım diye mi geçiyor
23 ü unutmuşumTelefonu açıp rafa koymuş ve telefonu 23 kere şarj etmiş yani
Gidin iadenizi alın direk alabiliyorsanız ikinci el direk
Bu sıfır mıydı ikinci el mibenim arkadaş 15 pro 256gb 31k verdi sana pahalıya vermiş hakkatten biraz bi kazıklanma var hocam sende
Yani telefonun içi acılıp orjı parcaları alıp sahte parca takıp satmış olma ihtimalleri var. Bunu senin telefoncu yapmıştır demıyom ona satan adam belki böyle yapmış olabilir. Telefoncunda belki cidden sıfır sanıyor olabilir. Risk almana gerek yok sıcagı sıcagına hallet yarın öbürgün bişey oldu mu telefona aklına hep bu olay gelecek acaba bu yüzden mi oldu diyecenŞimdi zaten aldığım kişiye tekrar gidecektim sizce ne yapmalıyım
Öyle olunca da ilk kullanım diye mi geçiyor
pahalı satmıp sıfır satsa yine hadi ticaretinde bulduğuna kitlıyor ayağı diyecez de hem pahalı satıp hem acılmış telefon aşırı ilgincMemlekette dürüst insanı mumla arar olduk. Hem pahalıya sat hemde ikinci el olduğundan bahsetme.
0Bu sıfır mıydı ikinci el mi
Seri numarasını nasıl sorgulayacağımYani telefonun içi acılıp orjı parcaları alıp sahte parca takıp satmış olma ihtimalleri var. Bunu senin telefoncu yapmıştır demıyom ona satan adam belki böyle yapmış olabilir. Telefoncunda belki cidden sıfır sanıyor olabilir. Risk almana gerek yok sıcagı sıcagına hallet yarın öbürgün bişey oldu mu telefona aklına hep bu olay gelecek acaba bu yüzden mi oldu diyecen
pahalı satmıp sıfır satsa yine hadi ticaretinde bulduğuna kitlıyor ayağı diyecez de hem pahalı satıp hem acılmış telefon aşırı ilginc
seri numarasını sorgulasana ordan da bi b.kluk cıkmasın
Kapsamı Görüntüleme - AppleCare ve Garanti
Check your Apple warranty status. Enter a serial number to review your eligibility for support and extended coverage.checkcoverage.apple.com
knk çok yakın tanıdığım bu işi yapıyor hediye etti aslında para vermedim nisan ayında almıştım bu senin ondan biraz ucuzHocam YD ise o telefon zaten illaki açılacak bir test fln için, yani sıfır ayarında denilebilir. Bu arada bana da 36 fazla geldi, bir de başta 39 demiş.
Hocam sen nereden aldın?
telefonun kutusunda ya da ayarlar>genel>hakkında>seri numarası yazar. onu kopyalayıp alttaki siteden sorguayabilirsin hocamSeri numarasını nasıl sorgulayacağım