Neler Yeni

Yardım Sıfır Aldığım Telefonda Google Arama Geçmişi Yapılmış

Livaković

80+ Silver
Uygun Olmayan Başlık
merhabalar yemek tarifleri ile ilgili google arama geçmişi var daha mail kurmadım direk googleden arama yapacaktım full yemek tariflleri aratılmış bu nasıl olabiliyor vatandan aldım daha yeni 0 kurulumunu yaptı jelatinleride üstünde hala

şahin doğan

80+ Platinum
İade.

Livaković

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yemek yazıyorum mesela telefonda altında aratmadığım bir sürü şey çıkıyor sonra arama geçmişinde cihaz 0 ama biraz kuşkum var hesapa mail daha kayıtlamadım

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
yemek yazıyorum mesela telefonda altında aratmadığım bir sürü şey çıkıyor sonra arama geçmişinde cihaz 0 ama biraz kuşkum var hesapa mail daha kayıtlamadım
Onlar arama önerisi değil mi? Tarayıcı geçmişinde herhangi bir siteye girilmiş mi bir bak.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,503
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Durumu net olarak bilmiyorum fakat orada arananlar çok genel şeylerse önerilen aramalardır. Yanda bir ikon olması lazım zaten geçmiş işaretiyse sıkıntı.

Livaković

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onlar arama önerisi değil mi? Tarayıcı geçmişinde herhangi bir siteye girilmiş mi bir bak.
hocam mesela şöyle düşünün yemek diye yazıdım arattım sonra tekrar çıktım google girdim ilk başa yazdığım cümle çıkıyor sonra altına aratmadığım şeyler geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Durumu net olarak bilmiyorum fakat orada arananlar çok genel şeylerse önerilen aramalardır. Yanda bir ikon olması lazım zaten geçmiş işaretiyse sıkıntı.
nasıl bir ikon bu

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,503
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
hocam mesela şöyle düşünün yemek diye yazıdım arattım sonra tekrar çıktım google girdim ilk başa yazdığım cümle çıkıyor sonra altına aratmadığım şeyler geliyor

nasıl bir ikon bu
1681484003143.png

Şu tarz işte.

Livaković

80+ Silver
sanırım evet aşağıda öneri veriyor aramak için googlede hesap kayıtlı olmayınca otomatik kendince bir öneri listesi hazırlamış normal bir durum kısacası anlaşılan

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Hezekiel

nasıl bir ikon bu
Hocam şunun bir ekran görüntüsünü atar mısınız

Top Bottom