SIFIR BİLGİSAYAR TOPLADIM GÖRÜNTÜ YOK

atakans53

80+
Reaksiyon skoru
6
ardadaşlar sistemi yeni topladık ryzen 3 2200g b450m s2h anakart 8 gb DDR 4 2666 mhz RAM 650w power gibi bir APU sistem kurdum arkadaşlar sistemde her şey yerli yerinde takılı açıyorum fanlar dönüyor işlemci fanına kadar ama görüntü gelmiyor acaba bios güncellemesi yada teknik bir sorun mu vardır yardımcı olacak aradakşlar varmıdır ?

PSU nedir?
Rami en az 3000Mhz ve 16GB yapmalısın.

APU Sistem olduğu için 2GB belleği kendine alacak sana 6GB RAM Kalacak. 6GB'in 1GB'ini Windows yiyecek 5GB Kaldı. Oyunları 5GB ile zor oynarsın. PSU Marka model nedir?

Kablolar çalışıyormu derken?
Anakart destekli derken? Anakartı kabak gibi destekliyor.
bios değil o anakart desteklidir ramlari kontrol et her şey dönüyorsa ekrna gelmemesi sıkınıt kablolar çalışıyomu onlarıda kontrol et
Zaten ramleri ters takması Çok zor(İmkansız diye bir şey yoktur.).

Hocam yanlış anlamada az öncede konun vardı. Aynı konuyu bir daha açmışsın.

RAM'i başka bir yuvaya takmayı dene.

rami başka yuvaya taktım power supply daha paketinden yeni açıldı her şey tam arkadaşlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rami başka yuvaya taktım power supply daha paketinden yeni açıldı her şey tam arkadaşlar
Xigmatek EN42654 X-Power 650W 80+ 120mm Fan ATX Power Supply
power supply bu

Xigmatek EN42654 X-Power 650W 80+ 120mm Fan ATX Power Supply
power supply bu
Görüntü gelmedi mi?

Görüntü gelmedi mi?
hayır gelmedi

Hocam yanlış anlamada az öncede konun vardı. Aynı konuyu bir daha açmışsın.
biliyorum farkındayım. Özür dilerim ama yardım almak istiyorum ve çözümü buldugum zaman faydanılsın diye forumda paylaşıp eski konuları sileceğim.

APU Sistem olduğu için 2GB belleği kendine alacak sana 6GB RAM Kalacak. 6GB'in 1GB'ini Windows yiyecek 5GB Kaldı. Oyunları 5GB ile zor oynarsın. PSU Marka model nedir?
abdullah toplamıştı bilginiz üzere 4x2 koymuştu ve gayet yeterliydi.

En iyisi aldıgın veya topladıgın artık her neyse iletişime geç onlar bence bir çözüm bulur en iyisi pc topladigin yer ile iletisime gec

Geri