Sıfır bir araca Areon koku almalımıyım

Önerebileceğiniz koku var mı
ne tarz ve nasıl bir koku tipi seveceğinizi bilemem. mesela ben asma cam kokuları sevmem. d&p den aldığım beyaz sabun fısfısını kullanıyorum kötü kokuda olmuyor. eğer araçta sigara içiyorsan zaten bu dediğim şart gibi yoksa o koku araca siner. kalorifer peteklerine takılan kokular gayet fresh ve yaz aylarında çok iyi oluyor deneyerek kendine uygun kokuyu bulabilirsin.

Dostlar merhaba iyi forumlar. 2023 model arabam var. Aracım daha 7000 km de ve sıfır kokusu hala daha üstünde. Aracıma düşkün biriyimdir. Araca areon kokulardan almak istiyorum ama hali hazırda zaten sıfır kokusu olduğundan, sıfır kokusu gitmesin diye areon almakta tereddüt ediyorum. Her gün sıfır araba almadığımdan dolayı aracın sıfır kokusu gitsin istemiyorum. Sizce areon almalıyım? Eğer alırsam aracın kendi sıfır kokusu üstünden gider mi ? Cevaplayabilirseniz çok sevinirim.
Ben olsaydım almazdım aracın o yeni kokusu geçtikten somra alsan daha iyi olur

areon zehir gibi kokuyor piyasada çakması çok, illa koku alıyım diyorsan little trees kaliteli ayna kokuları üretiyor onun dışında vavana klima kokuları var. yaz yaklaşıyor havalar ısınıyor o yüzden araba kokusu almanızı tavsiye etmem koku bozulabilir. mesela vanilyalı ayna kokusu aldıysanız araba sıcakta kaldığı zaman daha kötü koku bir koku yayabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arabada hoş bir kokunun olmasını istiyorsanız karton bardağa bir kaç tane karanfil koyun arabanın istediğiniz yerine koyun gerçekten de güzel bir koku oluyor. eğer yapabilirsen lavanta yağı, defne yağı gibi sevdiğiniz kokuların yağını alıp sprey şişeye 5-6 damla yağ, 2 çay kaşığı alkol, yarım bardakta su eklerseniz hem doğal hemde güzel bir koku yapmış olursunuz. ben arabayı yıkadıktan sonra bir kaç fıs sıkıyorum gerçekten de güzel oluyor.

Son düzenleme:
Geri