Neler Yeni

sıfır iphone 11 mi 2. el batarya 80 iphone 12mi

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
Tamamda Apple'da değiştirirsen orijinal parça diyor. Gidip 3. marka ürünler takarsan bir zahmet versin.
çipsiz bataryaları kastediyor muhtemelen arkadaş. Ki onlarda zaten 600-700tl dandirik şeyler. iphone kullanıyorsun az paraya kıyıp gerek kaliteli yan sanayi gerek orijinal alınır bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
mehmet
pekı suan 80 batarya ne kadar gıder ne kadar zaman sonra degıstırırım tahmınen
Mesaj otomatik birleştirildi:

bırsey daha soracagım yazılım destegı olarak 11 ın ne kadar omru kaldı 12 nın ne kadar omru kaldı

şahin doğan

80+ Platinum
bırsey daha soracagım yazılım destegı olarak 11 ın ne kadar omru kaldı 12 nın ne kadar omru kaldı
Düz hesap 11'in 1, 12'nin 2 yıl güncelleme ömrü var. Benim düşüncem 11, 2 veya 3 güncelleme daha alacak ve 12 ile aynı anda kesilecek.

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu

hocam şöyle diyim zaten cevaplamıştım da bir daha cevapliyim. iPhone 11 lcd ekran olduğu için yani mevcut iPhone'lardan ekran olarak eski olduğu ve eski cihaz olduğu için 1 bilemedin 2 yıl ömrü kaldı. iphone 12 ise ilk oled iphone olduğu için ve yıl olarak ip11 den daha yeni olduğu için 3 sene yazılım olarak gideceğini düşünüyorum. pil mevzusunda ise 70-75 pil de değiştirmenizi öneririm. 70-75 pile gelmesi içinde rahat 8-9 ay geçmesi lazım (normal kullanımda, gidipte hard kullanıp 1 günde 3 kere şarja takarsanız orası ayrı).

yani dediğim gibi ben olsam iphone 12 yi tercih ederdim eğer tamirsiz temiz cihaz ise.

PNSHER

80+ Bronze
C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
soru gayet acık sızse hangısını yapayım tek 12 sıkıntısı batarya depolama aynı hersey aynı
iPhone 11 çöpüne 24-25k vermeyin hocam. Apple şart ise 12 alın yoksa galaxy s23 öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
mehmet
pekı ben aılemı nasıl ıkna edebılırım 12 de kalmam ıcın menatıklı gecerlı onlarca ne dıyebılırım

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
pekı ben aılemı nasıl ıkna edebılırım 12 de kalmam ıcın menatıklı gecerlı onlarca ne dıyebılırım
hocam orası size kalmış ama şöyle diyebilirsiniz:
- Bileşen ve üretim tarihi olarak eski bir cihaz bu iphone 11, Eğer bunu alırsak 1 sene sonra yazılım desteği kesileceği için Apple bilerek cihazı yavaşlatıcak ve bu benim için büyük bir zorluk çıkartıcak. Iphone 12 alırsak hem bileşen ve üretim tarihi olarak yeni ve güzel bir cihaz olduğu için uzun ömür konusunda aklımda soru işareti kalmamış olucak. Tek dezavantajı pil değişmesi gerek diye böyle bir cihazdan vazgeçmemeliyiz bence.

Yasin Çınar

80+ Bronze
2.el iphone 12 al bence ama gerçekten temizse ileride batarya dışında bir problem yaratmayacaksa al pahalı telefon olduğu için parçaları da pahalı oluyor çünkü. Ayrıca faturası olmasına dikkat et birde kutu olsa çok iyi olur.

PNSHER

80+ Bronze
konudan bağımsız ama hocam aynı laptobu kullanıyoruz memnunmusunuz
Alalı 4 ay oldu oldukça memnunum. Sadece bu sıcak günlerde işlemci 92-93 ü görüyordu bir kaç derece düşürmek için işlemci frekansını 4200Mhz de limitledim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
mehmet
hocam orası size kalmış ama şöyle diyebilirsiniz:
- Bileşen ve üretim tarihi olarak eski bir cihaz bu iphone 11, Eğer bunu alırsak 1 sene sonra yazılım desteği kesileceği için Apple bilerek cihazı yavaşlatıcak ve bu benim için büyük bir zorluk çıkartıcak. Iphone 12 alırsak hem bileşen ve üretim tarihi olarak yeni ve güzel bir cihaz olduğu için uzun ömür konusunda aklımda soru işareti kalmamış olucak. Tek dezavantajı pil değişmesi gerek diye böyle bir cihazdan vazgeçmemeliyiz bence.
cook tesekkur ederım herkese sanada tesekkurler @Lympha sagolun
Alalı 4 ay oldu oldukça memnunum. Sadece bu sıcak günlerde işlemci 92-93 ü görüyordu bir kaç derece düşürmek için işlemci frekansını 4200Mhz de limitledim.
konuyu kapatıyorum

konuyu kapatıyorum
kapanmıyormu yoksa yaa 😅😅

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu

konuyu kapatıyorum

kapanmıyormu yoksa yaa 😅😅
valla kapatmayı bende bilmiyorum 580 mesajım var falan ama hiçbir konumu kapatamadım :d bırak böyle kalsın üste çıkmadığı sürece sıkıntı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,298
Üyeler
162,663
Son üye
ITheCrescent
Top Bottom