2 üründe çok eski alınmaz 2.el yd iphone 16 kovalaİkisi arasında kaldım sizce hangisi daha iyi olur yenilenmiş cihaz almayın falan diyolar ama cok iyi kalite alırsam bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Reis 16 cok gelir bana gerek yok o kadarına bu ikisi arasınan birini düşünüyorum2 üründe çok eski alınmaz 2.el yd iphone 16 kovala
iphone 13 ve 14 ölü telefonlar artık fazla para verilmez en düşük 2.elde iphone 15 kovalaReis 16 cok gelir bana gerek yok o kadarına bu ikisi arasınan birini düşünüyorum
Bende 13 den yanayım bi tık ama arkadaşım da yenilenmiş 14 aldı tavsiye etti o aklımı kurcalıyorBence sıfır 13 daha iyi, pili daha iyi bir vaziyette olacaktır. Performs açısından sadece çipsette gpu atarafında bir adet fazlalık var. Diğerleri çok ufak iyileştirmeler. Güncel iOS'le nasıldır bilmiyorum.
Hocam ben zaten hep Android kullanıyodum şimdi iosa gecmek istiyorum artık bide o tarafı görelimBu paralara iP16 tokatlayan Galaxy S24 varken akıl karı değil anlamlandıramadım iPhone peşinde koşmayı.
İos'a geçmek için doğru telefonlar 13 veya 14 serisi değil. 16e al madem öyle. Veya androidden devam.Bende 13 den yanayım bi tık ama arkadaşım da yenilenmiş 14 aldı tavsiye etti o aklımı kurcalıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ben zaten hep Android kullanıyodum şimdi iosa gecmek istiyorum artık bide o tarafı görelim
Katılıyorum. Depo da yıllarca satılmayı beklemiş zaruri ürünler.Kanka sıfır 15 ve üstü alamıyosan hiç bulaşma en temiz s24 al 3 4 sene kafa rahat
ben en üst kalite 13 aldım yenilenmiş pili 90 geldi 1 sene oldu 83e düştü çok çok ufak bir çizik vardı başka kötü bi yanı yoktu ama pil ölü gibi olabiliyor
Ben redmi note 11'den yenilenmiş 13e geçtim performans olarak üst düzey gibi ama pil işteKatılıyorum. Depo da yıllarca satılmayı beklemiş zaruri ürünler.
hocam 16e ye hiç bakmadım nasıl telefon bilmem 13 daha aklıma yattıAynı senin gibi düşünüp ios geçmiştim fakat Android bence çok daha iyi hocam merak edilecek bir yanı yok illa iphone olacak ise 16e'ye arttırın veya direk androidden devam edin