Merhaba, geçen Gaming Gecesi'nden Ryzen 7 7800x3d işlemci aldım ve bugün geldi fakat geldiğinde üstündeki gibi böyle kara kara lekeler vardı sanırım silsem gider nemli bişeyle ama böyle gelmesi normal mi tray işlemcilerde?
Hocam değişim isteyebilirsin istersen. İncehesap yapar diye düşünüyorum.Merhaba, geçen Gaming Gecesi'nden Ryzen 7 7800x3d işlemci aldım ve bugün geldi fakat geldiğinde üstündeki gibi böyle kara kara lekeler vardı sanırım silsem gider nemli bişeyle ama böyle gelmesi normal mi tray işlemcilerde?
bir problem var ama değil mi hocam yaniHocam değişim isteyebilirsin istersen. İncehesap yapar diye düşünüyorum.
Hocam orasını bilemem ama kapalı tray kutusunda kirlenmesi de çok olası değil gibi. Dediğim gibi siz de güvenmiyorsanız değişim isteyebilirsiniz.bir problem var ama değil mi hocam yani
öyle bir kutu da gelmedi aslında ama yüzük kutusunda geldi bildiğinHocam orasını bilemem ama kapalı tray kutusunda kirlenmesi de çok olası değil gibi. Dediğim gibi siz de güvenmiyorsanız değişim isteyebilirsiniz.
Hee o zaman kir falandır hocam. Ben genelde plastik kutu alıp orada tutanlar oluyor ondan öyle düşündüm.öyle bir kutu da gelmedi aslında ama yüzük kutusunda geldi bildiğin Alıntıyı görüntüle
Kullanın tray işlemci normal veya iadedir. Sorunsuz çalışıyor ise hiç gerek yok uğraşmayaMerhaba, geçen Gaming Gecesi'nden Ryzen 7 7800x3d işlemci aldım ve bugün geldi fakat geldiğinde üstündeki gibi böyle kara kara lekeler vardı sanırım silsem gider nemli bişeyle ama böyle gelmesi normal mi tray işlemcilerde?