Neler Yeni

Sıfır Monitörde İki Tane Ölü Piksel Çıktı?

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Elden mi aldın? Cayma hakkını kullan. Ama o nasıl ölü pixel. Öylesini ömrümde görmedim. İade alırlar

Elden mi aldın? Cayma hakkını kullan. Ama o nasıl ölü pixel. Öylesini ömrümde görmedim. İade alırlar
ölü pikseldende farklı bir şey şuan emin olun bende şok yaşıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende aldım ama vatan bayisine götürdüm oradan değişimi yaptırdım ilk gelen tarafıma gelmişti diğer 2'si bayii'ye geldi.
3 kere değişimmi yaptı vatan size anlamadım

Yani her firmanın ölü piksel değiştirme politikası farklı, ondan net bir şey diyemiyorum.
politika falan şuan umrumda bile değil 0 üründe 2 ölü piksel hatta daha fazla bile olabilir o rezaleti görünce direk tekrar paketleyip vatana postaladım ürün ellerine ulaşacaktır birazdan sonuçlanır yarın diye tahmin ediyorum.

Hienfps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Adin Durgut
vatandan aldığım 0 monitör ayıplı çıktı 1 kere değiştirdim ölü pikselden birdaha geldi 12. cayma hakkımın gününde değişime tekrar göndericem sıkıntı çıkarırlarmı internet üzerinden aldım
Çıkaracaklarını sanmıyorum fakat size değilde eğer bayiye gelirse kesinlikle orda bir daha teyit edin.

PixDraw

80+ Bronze
ölü pikseldende farklı bir şey şuan emin olun bende şok yaşıyorum

3 kere değişimmi yaptı vatan size anlamadım

politika falan şuan umrumda bile değil 0 üründe 2 ölü piksel hatta daha fazla bile olabilir o rezaleti görünce direk tekrar paketleyip vatana postaladım ürün ellerine ulaşacaktır birazdan sonuçlanır yarın diye tahmin ediyorum.
Evet 3 kere değişim yaptı

@PixDraw sizde benim gibi takıntılısınız hocam bende çok takıyorum direk değişime gönderdim sonucu haber edicem

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam keşke alırken denettirseydiniz, ben alırken görevli ben demeden daha reyondayken denemişti.

PixDraw

80+ Bronze
@PixDraw sizde benim gibi takıntılısınız hocam bende çok takıyorum direk değişime gönderdim sonucu haber edicem
Hocam para veriyoruz sıfır alıyoruz en ucra köşede olsa kafama takarım, Satmak istediğimde dahi 2.elde pixel fiyatı düşüren sorunların başında geliyor. Olumlu haberlerinizi bekliyorum hocam.

Hocam keşke alırken denettirseydiniz, ben alırken görevli ben demeden daha reyondayken denemişti.
internetten aldım hocam

Hocam para veriyoruz sıfır alıyoruz en ucra köşede olsa kafama takarım, Satmak istediğimde dahi 2.elde pixel fiyatı düşüren sorunların başında geliyor. Olumlu haberlerinizi bekliyorum hocam.
ürün daha kargoda dağıtımda bugün ellerine geçer haftayada eyer olumlu olursa cuma günü değişim onay alır pazartesi kargolanır onay almazsa THH başvurucam

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
internetten aldım hocam
O zaman belli bir sınırı olması lazım diye biliyorum ölü pikselin, yinede Vatan'a göndererek şansınızı deneyebilirsiniz. Bayiisinden de yapıyorlar sanırım değişim.

O zaman belli bir sınırı olması lazım diye biliyorum ölü pikselin, yinede Vatan'a yazarak şansınızı deneybilirsiniz. Bayiisinden de yapıyorlar sanırım değişim.
burda 2 den fazla ölü pikel gördüm bilmiyorum 2 yada 3 ama kabul etmiyeceğim bu ürünü

O zaman belli bir sınırı olması lazım diye biliyorum ölü pikselin, yinede Vatan'a göndererek şansınızı deneyebilirsiniz. Bayiisinden de yapıyorlar sanırım değişim.
ürün vatana teslim edilmiş şimdi arıyorum bakalım

@Rᴇᴠᴇɴɢᴇ @PixDraw ürün şuan depolarına girmiş yarın yada bugün en geç inceleme olurmuş bakalım akşama tekrar arıyacağım belki bugün işleme alınır sınucu bekliyorum​

Son düzenleme:

Lnex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Emre CAN
Size muhtemelen servise gönderelim gelen sonuca bağlı olarak iade veya değişim kararını onlar verecek tarzı söylemlerde bulunacak ve işi yokuşa sürecekler. İlk etapta kesinlikle kabul etmeyin ve mağaza müdürüyle görüşmek istediğinizi söyleyin, durumu sakince anlatın ve Tüketici Koruma Kanunu’nda yazan maddelere göre internette satılan tüm ürünlerin 14 gün iade hakkının bulunduğunu ve bu ürünün ayıplı olması nedeniyle iade talep ettiğinizi açıkça söyleyin. İade konusu belirli bir tutara kadar mağaza müdürünün inisiyatifindedir. Bunları nerden bildiğimi sormayın, iyi günler umarım sorunsuz çözersiniz probleminizi :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,891
Üyeler
169,206
Son üye
ByArda0032
Top Bottom