GazzeliAtalay
80+ Bronze
Elden mi aldın? Cayma hakkını kullan. Ama o nasıl ölü pixel. Öylesini ömrümde görmedim. İade alırlar
ölü pikseldende farklı bir şey şuan emin olun bende şok yaşıyorumElden mi aldın? Cayma hakkını kullan. Ama o nasıl ölü pixel. Öylesini ömrümde görmedim. İade alırlar
3 kere değişimmi yaptı vatan size anlamadımBende aldım ama vatan bayisine götürdüm oradan değişimi yaptırdım ilk gelen tarafıma gelmişti diğer 2'si bayii'ye geldi.
politika falan şuan umrumda bile değil 0 üründe 2 ölü piksel hatta daha fazla bile olabilir o rezaleti görünce direk tekrar paketleyip vatana postaladım ürün ellerine ulaşacaktır birazdan sonuçlanır yarın diye tahmin ediyorum.Yani her firmanın ölü piksel değiştirme politikası farklı, ondan net bir şey diyemiyorum.
Çıkaracaklarını sanmıyorum fakat size değilde eğer bayiye gelirse kesinlikle orda bir daha teyit edin.vatandan aldığım 0 monitör ayıplı çıktı 1 kere değiştirdim ölü pikselden birdaha geldi 12. cayma hakkımın gününde değişime tekrar göndericem sıkıntı çıkarırlarmı internet üzerinden aldım
Evet 3 kere değişim yaptıölü pikseldende farklı bir şey şuan emin olun bende şok yaşıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 kere değişimmi yaptı vatan size anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
politika falan şuan umrumda bile değil 0 üründe 2 ölü piksel hatta daha fazla bile olabilir o rezaleti görünce direk tekrar paketleyip vatana postaladım ürün ellerine ulaşacaktır birazdan sonuçlanır yarın diye tahmin ediyorum.
bakalım bende nolacak ellerine gidecek bugün 1 saat içerisinde ellerinde olur diye tahmin ediyorumEvet 3 kere değişim yaptı
Hocam para veriyoruz sıfır alıyoruz en ucra köşede olsa kafama takarım, Satmak istediğimde dahi 2.elde pixel fiyatı düşüren sorunların başında geliyor. Olumlu haberlerinizi bekliyorum hocam.@PixDraw sizde benim gibi takıntılısınız hocam bende çok takıyorum direk değişime gönderdim sonucu haber edicem
internetten aldım hocamHocam keşke alırken denettirseydiniz, ben alırken görevli ben demeden daha reyondayken denemişti.
ürün daha kargoda dağıtımda bugün ellerine geçer haftayada eyer olumlu olursa cuma günü değişim onay alır pazartesi kargolanır onay almazsa THH başvurucamHocam para veriyoruz sıfır alıyoruz en ucra köşede olsa kafama takarım, Satmak istediğimde dahi 2.elde pixel fiyatı düşüren sorunların başında geliyor. Olumlu haberlerinizi bekliyorum hocam.
O zaman belli bir sınırı olması lazım diye biliyorum ölü pikselin, yinede Vatan'a göndererek şansınızı deneyebilirsiniz. Bayiisinden de yapıyorlar sanırım değişim.internetten aldım hocam
burda 2 den fazla ölü pikel gördüm bilmiyorum 2 yada 3 ama kabul etmiyeceğim bu ürünüO zaman belli bir sınırı olması lazım diye biliyorum ölü pikselin, yinede Vatan'a yazarak şansınızı deneybilirsiniz. Bayiisinden de yapıyorlar sanırım değişim.
ürün vatana teslim edilmiş şimdi arıyorum bakalımO zaman belli bir sınırı olması lazım diye biliyorum ölü pikselin, yinede Vatan'a göndererek şansınızı deneyebilirsiniz. Bayiisinden de yapıyorlar sanırım değişim.