- Reaksiyon skoru
- 34
desenize kaldık vatanın insafınaAnlık ruh hallerine bağlı sıkıntı çıkarıp çıkarmayacakları.
5 pixele kadar sıkıntı çıkarıyor. Keşke kutuyu bayii'de açsaydınız ben 2 defa aldım şansa 2 defa da pixel sorunlu çıktı 3. monitör temiz geldivatandan aldığım 0 monitör ayıplı çıktı 1 kere değiştirdim ölü pikselden birdaha geldi 12. cayma hakkımın gününde değişime tekrar göndericem sıkıntı çıkarırlarmı internet üzerinden aldım
internetten aldım5 pixele kadar sıkıntı çıkarıyor. Keşke kutuyu bayii'de açsaydınız ben 2 defa aldım şansa 2 defa da pixel sorunlu çıktı 3. monitör temiz geldi![]()
İade yada değişim yapabiliyorsaniz yapın bencrinternetten aldım
değişim talep ettim hocam amaİade yada değişim yapabiliyorsaniz yapın bencr
Değişim talep ettiyseniz güzel umarım kısa sürede sorunsuz gelirdeğişim talep ettim hocam ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Perfectshot06 @Mehmet Yılmaz hocalarım konuya bakarmısınız
Yani her firmanın ölü piksel değiştirme politikası farklı, ondan net bir şey diyemiyorum.vatandan aldığım 0 monitör ayıplı çıktı 1 kere değiştirdim ölü pikselden birdaha geldi 12. cayma hakkımın gününde değişime tekrar göndericem sıkıntı çıkarırlarmı internet üzerinden aldım
Bende aldım ama vatan bayisine götürdüm oradan değişimi yaptırdım ilk gelen tarafıma gelmişti diğer 2'si bayii'ye geldi.internetten aldım