ikisi yerine de 2. el xbox series s alabilirsin en azindan son nesil konsolun olur veya üstteki arkadaşın dediği gibi yaparkadaşlar playstation almayı düsünüyorum fakat kararsız kaldım elımde suan almak ıcın fırsat var nerdeyse aynı paraya gelıyor ikisi de sizce ps4 sıfır mı ps4 pro ikinci el mi
kanka elımde maks 12k var ps4den başka çarem yokBrocum paran yetiyorsa 5 al 4e girme şimdi fifa oynıcaksın kasıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
4 kullancısıyım anlatayım sana
xbox bulamadım temiz bi şekildeikisi yerine de 2. el xbox series s alabilirsin en azindan son nesil konsolun olur veya üstteki arkadaşın dediği gibi yap
playstationa özel olan oyunlardan oynamayacaksan tabi
hocam 1k daha ekleyebilirseniz satiliyor ama param güvende yok saticidan talep ederseniz ekleyebilir belki https://shbd.io/s/KAxROnZpkanka elımde maks 12k var ps4den başka çarem yok
xbox bulamadım temiz bi şekilde
satan arkadaş temiz oldugunu soyluyor ama emin olamadım, tv 4k destekliyorFifa oynayacaksan pc ile oynayamazsın televizyon 4k destekliyorsa pro öneririm ama 2.el nasıl kullanıldı kafe çıkması mı
hocam o kadar param olsa series s alırım zaten ama o kadar param yok sadece belirttiğim iki seçenek var elimdeSeries s al
İkinci el PS4 Pro'yu sağlam bir yerden alacaksan PS4 Pro.arkadaşlar playstation almayı düsünüyorum fakat kararsız kaldım elımde suan almak ıcın fırsat var nerdeyse aynı paraya gelıyor ikisi de sizce ps4 sıfır mı ps4 pro ikinci el mi
ps4 slim aldım güzel şuanlıkİkinci el PS4 Pro'yu sağlam bir yerden alacaksan PS4 Pro.
Linkini bıraktığım konsol satıcısı 8 bin TL'ye satıyor. Çok yüksek ihtimal bakımı da yapılmıştır.
ps4 slim aldım güzel şuanlık
Bende PS4 pro var fc24 de oyun gayet iyi ama menüde kasıyo ultimate team de menüde kasıyo neden olurBrocum paran yetiyorsa 5 al 4e girme şimdi fifa oynıcaksın kasıyor
4 kullancısıyım anlatayım sana