Neler Yeni

Sıfır Ryzen 7 2700X 1600TL! -STOK YOK'

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Ve bu galiba Prism'li :D
LAN BAK caps kapatıyorum ama sırf nezaketen. bağırıyorum gibi algılayın
ulan teknotik bana orası burası arızalı sistemle 2700x i bi de spire ile kitlediniz bak adamlar bilmem kaç paralara prismli satıyo

sizden ne adam oluur ne de güzel bi firma. Allahınızdan bulursunuz inşallah batarsınız (ama benim aletlerin garantisi bitince batın mümkünse)

daha diyecek nelerim var da uygunsuz dilden ultra mega süper perma yemek istemem

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,330
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
LAN BAK caps kapatıyorum ama sırf nezaketen. bapırıyorum gibi algılayın
ulan teknotik bana orası burası arızalı sistemle 2700x i bi de spire ile kitlediniz bak adamlar bilmem kaç paralara prismli satıyo

sizden ne adam oluur ne de güzel bi firma. Allahınızdan bulursunuz inşallah batarsınız (ama benim aletlerin garantisi bitince batın mümkünse)

daha diyecek nelerim var da uygunsuz dilden ultra mega süper perma yemek istemem
Sen hakkını aramıyorsun sorun sende.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Tek sıkıntı Sahibinden de 200-300TL civarına satılması Prism' in. Onu napsak ki ya?
Oradan buradan örnek verilmez her şeyin bir piyasa değeri vardır. Aldığın ürün ikinci el değil sıfır inciğe boncuğa girip fiyat çıkartmanıza gerek yok eğer fiyat çıkartacaksak ben çok güzel fiyat çıkartırım. Örnek: Sistemlerim...

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,796
İsim
emirhan
Dostum bana bir şey anlatmana gerek yok ki ben bu işlemcilerin incelemesini dünya ile aynı anda yayınlamış birisiyim. Dediğim gibi Prism ile fiyat avantajı çok yüksek her türlü alınırz Prism 500TL fiyata sahip, 1660TL-500TL=1160TL. Ryzen 5 3600 ise 1900TL teşekkürler
ryzen 7 2700x dahamı avantajlı şuan abi

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Sen hakkını aramıyorsun sorun sende.
bana şuan lazım olduğu için bu bilgisayar evet aramıyorum. eğer herhangi bir parçada en ufak bir sıkıntı olsun yazın gönderirim garantiye

allah bilir bu kaçıncı şuan bu pc bana lazım diyişim

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,330
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Oradan buradan örnek verilmez her şeyin bir piyasa değeri vardır. Aldığın ürün ikinci el değil sıfır inciğe boncuğa girip fiyat çıkartmanıza gerek yok eğer fiyat çıkartacaksak ben çok güzel fiyat çıkartırım. Örnek: Sistemlerim...
Sistemlere bir lafım yok. Ama o 500 lirayı düşemezsiniz. Çünkü ordan 500 lira kazanamazsınız. Bunu benim söylememe gerek yok. Piyasası belli olan bir ürün. Dediğiniz gibi piyasa değeri var ve o değer en en fazla 350 TL.
İnciğe boncuğa da girmedim. Direk karşıma çıkan ilanlar bunlar. 2700x' in güç tüketiminden bahsetmiyorum bile.

Top Bottom