ynsemreuzun
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,614
hocam ne karar verdiniz ve bu fb den bakacaktınızKartı bulursam inşallah yapar yapmaz atarım
hocam ne karar verdiniz ve bu fb den bakacaktınızKartı bulursam inşallah yapar yapmaz atarım
Nvidia düşünüyorum 3080 3080ti o bantta kartlar düşünüyorum amd çok cazip gelmiyorhocam ne karar verdiniz ve bu fb den bakacaktınız
aynı fikirdeyimNvidia düşünüyorum 3080 3080ti o bantta kartlar düşünüyorum amd çok cazip gelmiyor
Üstad malzemeler geldide şimdi bendeki anakart yerine linktekini mi alsam iade edip https://www.hepsiburada.com/msi-mb-...akce&utm_source=pc&utm_medium=akakce&v=1.88.1aynı fikirdeyim
Gerek yok bence hocam sizdeki anakart oyun için gayet yeterli 40a hiç gerek yok a620 lerin bir tık dolu hali kısaca alınacaksa 850 alın ama gerek görmedimÜstad malzemeler geldide şimdi bendeki anakart yerine linktekini mi alsam iade edip https://www.hepsiburada.com/msi-mb-...akce&utm_source=pc&utm_medium=akakce&v=1.88.1
B650 gaming plus bendeki daha yeni bir anakart olsa b840 daha iyi midir? 9800x3d aldım ya fiyatları yakın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu iyi ya arkadaş tavsiye etmişti sağlam anakart diyordu 840 ne 50 olacak seri 850 oluncada fiyat uçuyor
6800 tam cuk olur olur herhalde 1080 p için7000 serisi alırsan 2 k da oynaman lazım
Yüke mi girmiyor 1080p de7000 serisi alırsan 2 k da oynaman lazım
aynen 1080 p de fps düşüyor işlmeciye veriyor götünü 2 k ya alınca kullanıyor kendini6800 tam cuk olur olur herhalde 1080 p için
Yüke mi girmiyor 1080p de
Üstadım bi ekran kartı aldım düşürüp 11.500 e palit 3080 game pro diye bir model bakalım tatmin edecek mi etmezse sıfır bir kart bakarım bi uygun yollu kaliteli power ve ssd önerirmisin yunus baba bu arada sen naptın nasılsın ?Gerek yok bence hocam sizdeki anakart oyun için gayet yeterli 40a hiç gerek yok a620 lerin bir tık dolu hali kısaca alınacaksa 850 alın ama gerek görmedim
agam iyiyim sağ ol sen nasılsın hayırlı olsun güzel modeldir sıcaklık değerlerine bakmayı unutma mining çıkışlı vs olabiliyor ikinci elde ondan psu olarak fsp highpower corsair dan şaşma derim üst seviye sistem sonuçta en az 750 iyi olur ssd de klasiktir ihtiyacına göre gb al 5000 okumadan düşmeÜstadım bi ekran kartı aldım düşürüp 11.500 e palit 3080 game pro diye bir model bakalım tatmin edecek mi etmezse sıfır bir kart bakarım bi uygun yollu kaliteli power ve ssd önerirmisin yunus baba bu arada sen naptın nasılsın ?
Gaming gecesinde g3 var 1 tb alınacak power yok herhalde önereceğin ssd var mı alayım 10 gibi bende iyiyim üstadımagam iyiyim sağ ol sen nasılsın hayırlı olsun güzel modeldir sıcaklık değerlerine bakmayı unutma mining çıkışlı vs olabiliyor ikinci elde ondan psu olarak fsp highpower corsair dan şaşma derim üst seviye sistem sonuçta en az 750 iyi olur ssd de klasiktir ihtiyacına göre gb al 5000 okumadan düşme![]()
agam iyiyim sağ ol sen nasılsın hayırlı olsun güzel modeldir sıcaklık değerlerine bakmayı unutma mining çıkışlı vs olabiliyor ikinci elde ondan psu olarak fsp highpower corsair dan şaşma derim üst seviye sistem sonuçta en az 750 iyi olur ssd de klasiktir ihtiyacına göre gb al 5000 okumadan düşme![]()
değerler güzel hocam dert etmeye gerek yok power dediğim markalardan şaşmayın bence ssd olarak bence bu iyi bir model ama yinede bir araştırın 6000 okuma 4000 yazmaGaming gecesinde g3 var 1 tb alınacak power yok herhalde önereceğin ssd var mı alayım 10 gibi bende iyiyim üstadım
Bir abimin arkadaşında çıktı testleri detaylıca istedim o abim kefil olunca bakmadım ben ama deneyeceğim
g3 incede 2600 indirimsiz indirimli en fazla 1999 olur ki o da imkansız bence benim attığım bu fiyata daha iyi bir seçenek gibi hocamGaming gecesinde g3 var 1 tb alınacak power yok herhalde önereceğin ssd var mı alayım 10 gibi bende iyiyim üstadım
Bir abimin arkadaşında çıktı testleri detaylıca istedim o abim kefil olunca bakmadım ben ama deneyeceğim
nv3 te dram yok hocam kioxia alırsa daha hoş olur.değerler güzel hocam dert etmeye gerek yok power dediğim markalardan şaşmayın bence ssd olarak bence bu iyi bir model ama yinede bir araştırın 6000 okuma 4000 yazma
g3 incede 2600 indirimsiz indirimli en fazla 1999 olur ki o da imkansız bence benim attığım bu fiyata daha iyi bir seçenek gibi hocam