SIFIR TOPLADIĞIM SİSTEME EKRAN KARTI ÖNERİSİ

değerler güzel hocam dert etmeye gerek yok power dediğim markalardan şaşmayın bence ssd olarak bence bu iyi bir model ama yinede bir araştırın 6000 okuma 4000 yazma

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

g3 incede 2600 indirimsiz indirimli en fazla 1999 olur ki o da imkansız bence benim attığım bu fiyata daha iyi bir seçenek gibi hocam
Bide power highpower 1000 lik ucuz gibiydi bi powerda önerde taksitle çektireyim üstadım bu ssd en mantıklısı gibi

nv3 te dram yok hocam kioxia alırsa daha hoş olur.
dram olmadığını bilmiyordum kioxta varsa daha iyi bir seçenek olabilir 👍

Bide power highpower 1000 lik ucuz gibiydi bi powerda önerde taksitle çektireyim üstadım bu ssd en mantıklısı gibi
@jombo hocam arkadaşın sisteme bir power önerebilir misniz 9800 işlemci 3080 di sanırsam

hangi modeli high power iyidir ama bazı element gibi bazı modelleri kötü oluyor.

Geldi o isim geldi jombo dayı hoş geldin kc 3000 alıyım diyordum veya renegade pahalıymış onlarda bide power önerisi yaparmısınız
hoş buldum :D kioxia g2 alabilirsin yunus kingomuzun önerdiği gibi dram var onda 1000w bir şey arıyorsan https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-vita-gm-gen5-1-1000-w-fiyati,800478654.html şuna bakabilirsin 850 versiyonuda var

3080 9800x3d sisteme en mantıklı powrr ne olur fp olarak üstad bide ssd 1 tb
high power GD nin stokları bitmiş :D ondan dolayı biraz araştırmam lazım FP bir şey için

hoş buldum :D kioxia g2 alabilirsin yunus kingomuzun önerdiği gibi dram var onda 1000w bir şey arıyorsan https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-vita-gm-gen5-1-1000-w-fiyati,800478654.html şuna bakabilirsin 850 versiyonuda var

high power GD nin stokları bitmiş :D ondan dolayı biraz araştırmam lazım FP bir şey için
hocam kingo mu yapmayın hocam yanarız mental oldum bak :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

3080 9800x3d sisteme en mantıklı powrr ne olur fp olarak üstad bide ssd 1 tb
hocam sizin sistem makine oluyor güzel kombo valo en az 700 fps :D

Bu modeller tuzluymuş reisim sisteme yetsin ben 1000w dedimde ssd de aynı şekilde soru. Yaşamayacağım güzel bi model olsun bakabilirsen sana zahmet bende sipariş ediyim hepsiburada falan çok taksit veriyor ya oralardan benim sisteme uygun güzel bişeyler olabilir

hocam kingo mu yapmayın hocam yanarız mental oldum bak :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

hocam sizin sistem makine oluyor güzel kombo valo en az 700 fps :D
Bakalım deneyeceğim rainbow six siege fps akıcılık çok merak ediyorum doğrusu kartı yüke sokamam diye düşük tuttum

Bu modeller tuzluymuş reisim sisteme yetsin ben 1000w dedimde ssd de aynı şekilde soru. Yaşamayacağım güzel bi model olsun bakabilirsen sana zahmet bende sipariş ediyim hepsiburada falan çok taksit veriyor ya oralardan benim sisteme uygun güzel bişeyler olabilir
dediğim gibi kioxia G2 alabilirsin hem ucuz hem drama sahip FP olarak mükemmel,
https://www.qp.com.tr/delta-gps-100...1HZtP3TLe_9KFB_BxiN2ru-37LBu3P0qbte7IHYhP07HI psu olarak bu arkadaşı 2-3 gün önce keşfettim forumlarda değerlendirmesi test sonuçları vb var idi , fan kalitesi ve dışındaki malzeme kalitesi çok iyi değil fakat fiyatına göre iç kapasitör kalitesi vb fiyatına göre muazzam eğer fan kalitesi ve sesi seni üzmeyecekse alabilirsin.

dediğim gibi kioxia G2 alabilirsin hem ucuz hem drama sahip FP olarak mükemmel,
https://www.qp.com.tr/delta-gps-100...1HZtP3TLe_9KFB_BxiN2ru-37LBu3P0qbte7IHYhP07HI psu olarak bu arkadaşı 2-3 gün önce keşfettim forumlarda değerlendirmesi test sonuçları vb var idi , fan kalitesi ve dışındaki malzeme kalitesi çok iyi değil fakat fiyatına göre iç kapasitör kalitesi vb fiyatına göre muazzam eğer fan kalitesi ve sesi seni üzmeyecekse alabilirsin.
Çok mu sesli çalışır ki bu üstadım

Çok mu sesli çalışır ki bu üstadım
kafanı parçalamaz tabii :D türkiye de araştırdım hani kullanıp ta sorun yaşayan görmedim kendileri zaten üretip başka markalar adına satıyorlar imiş en son kendileri adına satmaya başlamışlar.

G2 yi aldım 2100 lira

G2 yi aldım 2100 lira
G3 demi benim aldığım g3

G3 de dram yokmuş yanlış almışız iptal edeceğim

Son düzenleme:

Bakalım deneyeceğim rainbow six siege fps akıcılık çok merak ediyorum doğrusu kartı yüke sokamam diye düşük tuttum
hocam r6 2019 dan beri arada sararım 500 saatim falan var düşük sistemde bile rahat akıcı oynatıyordu eskiden apu pc ile oynuyordum optimizasyonu mükemmel bir oyun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,120
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri