Sıfırdan format atıcam hangi windowsu kurayım

bıraktım

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
635
beyler sistemim gtx1660 ryzen5 2600 8 gb 3000 mhz ram 480 gb ssd
lol ets asetto cs2 filan oynamak istiyorum pc hepsinde sıknıtılı ram kullanımı filan çok yüksek sıfırdan format atmak istiyorum sanırım windowsu kastırmayan modlu iso dosyaları oluyor onları tavsiye eder misiinz
link atabilme şansınız var mı windows 10 11 hangisi daha iyi olucaksa onu kurucam yardımınızı bekliyorum

ghost spectre win 10 home win defenderlı versiyonu kurabilirsin 1 senedir kullanıyorum

performans açısından win10 11 arası çok fark varmı hangisii iyidir sadece oyun oynuyorum özellikle işim yok pek

beyler sistemim gtx1660 ryzen5 2600 8 gb 3000 mhz ram 480 gb ssd
lol ets asetto cs2 filan oynamak istiyorum pc hepsinde sıknıtılı ram kullanımı filan çok yüksek sıfırdan format atmak istiyorum sanırım windowsu kastırmayan modlu iso dosyaları oluyor onları tavsiye eder misiinz
link atabilme şansınız var mı windows 10 11 hangisi daha iyi olucaksa onu kurucam yardımınızı bekliyorum
Win10 Performance edition

11 geçme hocam oyuncuysan çok takılıyor. alt tab atıyorum 15sn 10sn drop çok sorun yaşadım oyunlarda.

11 i öneririm ama pc kullanırken sıkıntı veriyorsa 10 kullan ama 10 güncelleme almıyor artık belirli bir süre sonra oyunlar için veriler desteğide keserler büyük ihtimalle 10 için

Geri