W Wolverine 80+ Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 378 Reaksiyon skoru 36 Perşembe, 22:25 #1 Akademik araştırma ve ileriye dönük kariyer gelişimi için ingilizce öğrenmek istiyorum , önerilerinizi bekliyorum.
Akademik araştırma ve ileriye dönük kariyer gelişimi için ingilizce öğrenmek istiyorum , önerilerinizi bekliyorum.
Mustafa Zahid 80+ Silver Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 2,058 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 1,590 Perşembe, 22:27 #2 Sorbil'e bak istersen. Hoşuna giderse Neo Toprak'ın koduyla baya uyguna Sorbil alabilirsin. Ek olarak Duolingo diyecektim ancak akademik araştırma için öğrenmek istediğinden pek emin olamadım.
Sorbil'e bak istersen. Hoşuna giderse Neo Toprak'ın koduyla baya uyguna Sorbil alabilirsin. Ek olarak Duolingo diyecektim ancak akademik araştırma için öğrenmek istediğinden pek emin olamadım.
veneficus 80+ Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 493 Reaksiyon skoru 160 Perşembe, 22:52 #3 herkes duolingo ya laf ediyor ama iyi temel oluşturuyor unutmamam için duolingo kullanabilirsin