Neler Yeni

Sıfırdan matematik öğrenmek için hangi yolları izlemem gerekiyor?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Flamesa

80+ Silver
Bende benim hocam yayınlarının kitaplarıda var hem ordan hemde rehber matematik üzerinden mi gideyim öyle mantıklı olur mu ikisininde kitabını alıp çözsem?
Rehber matematik yeterli olur diye düşünüyorum. Rehber matematikten dinleyip ilgili soruları çözdükten sonra benim hocam yayınlarını soru bankası olarak kullanabilirsiniz.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Rehber matematik yeterli olur diye düşünüyorum. Rehber matematikten dinleyip ilgili soruları çözdükten sonra benim hocam yayınlarını soru bankası olarak kullanabilirsiniz.
Tamam teşekkür ederim

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

XDEV

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Burak
Arkadaşlar merhabalar hayatım boyunca matematik ile hiç alakam olmadı sınav zamanı geldi ilk YKS sınavımda mezuna kaldım matematik neredeyse sıfırdı hiç yapamıyorum istekte yok ama bu sene yapmak istiyorum şu anda Benim Hocam yayınlarının soru banka kitapları var 2021 yılı benim hocam youtube ders videolarından izlesem yeterli gelir mi halk eğitim veya dershane toplu olduğu için rahat dinleyemiyorum o tür ortamlarda bilmiyorum ne yapsam 15 netim olsa yeter sizin bana önerebileceğiniz kitap tavsiyesi veya takip edebileceğim youtube kanalları varsa yazarsanız sevinirim sıfırdan düzenli bir şekilde çalışarak anlayabilirim ancak bölümüm eşit ağırlık yardımcı olursanız sevinirim.
İlk önce kolay sorulardan başla konunun temelini öğren sonra zaten zorları yapabilirsin.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Ben üniversiteyle ilgili bir şey mi dedim? Alıyorsun matematiğe başlıyorsun dedim. Adam diyor ki matematiğim sıfır sen diyorsun çıkmış soruları çöz. Dört işlemi daha yapamayan adamdan çıkmış soruları çözmesini bekliyorsun. Önce bir başlasın matematiğe bir hazırlık yapsın 5-10 gün sonra gerisine bakar.
4 işlemin 2'sini zaten hayatında markete bakkala falan gitmiş adam bile banko yapar. Çarpma bölmeyi öğrenmek de 1 günden fazla alıyorsa bir sıkıntı vardır bence.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar merhabalar hayatım boyunca matematik ile hiç alakam olmadı sınav zamanı geldi ilk YKS sınavımda mezuna kaldım matematik neredeyse sıfırdı hiç yapamıyorum istekte yok ama bu sene yapmak istiyorum şu anda Benim Hocam yayınlarının soru banka kitapları var 2021 yılı benim hocam youtube ders videolarından izlesem yeterli gelir mi halk eğitim veya dershane toplu olduğu için rahat dinleyemiyorum o tür ortamlarda bilmiyorum ne yapsam 15 netim olsa yeter sizin bana önerebileceğiniz kitap tavsiyesi veya takip edebileceğim youtube kanalları varsa yazarsanız sevinirim sıfırdan düzenli bir şekilde çalışarak anlayabilirim ancak bölümüm eşit ağırlık yardımcı olursanız sevinirim.
Kolay kaynaktan öğren sonra diğer kolay kaynaktan ama fakrlı soru tipiden devam et.
Sonra bunları harmanla ve orta devam et sonra diğer ortaları anla.
Bunlarıda yapınca zor için yap.

Top Bottom