NakreS14
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 25
- Reaksiyon skoru
- 9,072
İst üni CerrahpaşaCidden bu kanallar mı?
Hangi üniversitedesin?
İst üni CerrahpaşaCidden bu kanallar mı?
Hangi üniversitedesin?
Rehber matematik yeterli olur diye düşünüyorum. Rehber matematikten dinleyip ilgili soruları çözdükten sonra benim hocam yayınlarını soru bankası olarak kullanabilirsiniz.Bende benim hocam yayınlarının kitaplarıda var hem ordan hemde rehber matematik üzerinden mi gideyim öyle mantıklı olur mu ikisininde kitabını alıp çözsem?
Bu kanallar ile oraya gittiysen gel elini öpiyim.İst üni Cerrahpaşa
Dershaneye de gidiyordum ama youtube üzerinden bu kanallara baktım ve gerçekten bana yararı olmuştuBu kanallar ile oraya gittiysen gel elini öpiyim.
İlk önce kolay sorulardan başla konunun temelini öğren sonra zaten zorları yapabilirsin.Arkadaşlar merhabalar hayatım boyunca matematik ile hiç alakam olmadı sınav zamanı geldi ilk YKS sınavımda mezuna kaldım matematik neredeyse sıfırdı hiç yapamıyorum istekte yok ama bu sene yapmak istiyorum şu anda Benim Hocam yayınlarının soru banka kitapları var 2021 yılı benim hocam youtube ders videolarından izlesem yeterli gelir mi halk eğitim veya dershane toplu olduğu için rahat dinleyemiyorum o tür ortamlarda bilmiyorum ne yapsam 15 netim olsa yeter sizin bana önerebileceğiniz kitap tavsiyesi veya takip edebileceğim youtube kanalları varsa yazarsanız sevinirim sıfırdan düzenli bir şekilde çalışarak anlayabilirim ancak bölümüm eşit ağırlık yardımcı olursanız sevinirim.
Özelden yardım eder misinDershaneye de gidiyordum ama youtube üzerinden bu kanallara baktım ve gerçekten bana yararı olmuştu
4 işlemin 2'sini zaten hayatında markete bakkala falan gitmiş adam bile banko yapar. Çarpma bölmeyi öğrenmek de 1 günden fazla alıyorsa bir sıkıntı vardır bence.Ben üniversiteyle ilgili bir şey mi dedim? Alıyorsun matematiğe başlıyorsun dedim. Adam diyor ki matematiğim sıfır sen diyorsun çıkmış soruları çöz. Dört işlemi daha yapamayan adamdan çıkmış soruları çözmesini bekliyorsun. Önce bir başlasın matematiğe bir hazırlık yapsın 5-10 gün sonra gerisine bakar.
Kolay kaynaktan öğren sonra diğer kolay kaynaktan ama fakrlı soru tipiden devam et.Arkadaşlar merhabalar hayatım boyunca matematik ile hiç alakam olmadı sınav zamanı geldi ilk YKS sınavımda mezuna kaldım matematik neredeyse sıfırdı hiç yapamıyorum istekte yok ama bu sene yapmak istiyorum şu anda Benim Hocam yayınlarının soru banka kitapları var 2021 yılı benim hocam youtube ders videolarından izlesem yeterli gelir mi halk eğitim veya dershane toplu olduğu için rahat dinleyemiyorum o tür ortamlarda bilmiyorum ne yapsam 15 netim olsa yeter sizin bana önerebileceğiniz kitap tavsiyesi veya takip edebileceğim youtube kanalları varsa yazarsanız sevinirim sıfırdan düzenli bir şekilde çalışarak anlayabilirim ancak bölümüm eşit ağırlık yardımcı olursanız sevinirim.