ardaozal
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Java HTML veya Python istediğinden başlayabilirsinEvet, programlama dillerinden.
Java HTML veya Python istediğinden başlayabilirsinEvet, programlama dillerinden.
A2-B1 seviyesinde bir İngilizcem var. Buna göre kaynak önerirseniz sevinirim.her şeyden önce yabancı kaynaklara erişebilmek için bence ingilizce öğren. programlama dili öğrenirken türkçe kaynaklarla sınırlı kalmayıp çok daha fazla kaynağı anlayabilirsin.
İngilizce,almanca sonrasını bilmiyorum ama bu ikisi şimdilik yeterli olacaktırHerkese selamlar, sorum yukarıdaki gibi. Yazılım dilleri ve siber güvenlik gibi alanlarla uğraşmak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler...
Kod yazmak için İngilizcen yeterli. Yabancı kaynaklardan öğrenirken biraz zorlanabilirsin ama. Yine de şuraya bakabilirsin:A2-B1 seviyesinde bir İngilizcem var. Buna göre kaynak önerirseniz sevinirim.
programlama dili konusunda bir kaynak bilgim yok ama yaptığım bütün araştırmaları yurtdışı kaynaklardan yapıyorum. bana daha güvenilir geliyor. bizim insanımızda tarafsızlıktan çok duygusallık olduğu için en iyisi kendi yaptığı-bildiği gibi anlatıyor. linux ile ilgili sorunlarımı her zaman yabancı forumlardan çözmeye çalışırım.A2-B1 seviyesinde bir İngilizcem var. Buna göre kaynak önerirseniz sevinirim.
Yazılım dili olarak sormuştum.Güvenlik için günümüzde Çince şart. Çoğu ne işe yaradığını bilmediğimiz yazılımın içinde Çince metinler çıkıyor.
Ben Python öneririm. Çok eski bir dil ve eski yöntemler kullanılıyor, ama işin temelinde nasıl işlediğini de öğretmiş oluyor.Yazılım dili olarak sormuştum.
Evet; başladım biraz Python'a, dersler geçmiyor. Ama biraz daha bir şeyler öğrenirsem sarar belki.Ben Python öneririm. Çok eski bir dil ve eski yöntemler kullanılıyor, ama işin temelinde nasıl işlediğini de öğretmiş oluyor.
Çok da sıkıcı bir dil.
Html bir yazılım dili değildir.HTML ya da Python'dan başlamanı öneririm.
(Ben HTML'den başladım)