- Konu Sahibi Konu Sahibi
aynen maalesef ki şuanlık bütçe kısıtlı. Parçaları satmaya kalksam benim için şuan problem olacak maalesef ama bir sonraki sistemim ryzen olur büyük ihtimalle. Şöyle yapsam şu linkteki işlemciyi ve sıvı soğutmayı alsam iş görür mü?Bütçe kısıtlı sanırsam ilk etap işlemciyi yükseltin fakat i7 ye geçerseniz soğutucu şart olacak ayrıca H serisi anakart ile i7 nin tam performansını alamayabilirsiniz parçaları satıp üstüne bir miktar para ekleyip ryzen ailesine geçerseniz daha mantıklı olabilir anakart ciddi bir fark yaratıyor kendim deneyimledim sağlam bir anakartla ciddi farklar oluşabiliyor
INTEL Core i7 12700KF 3.6GHz 25MB Önbellek 12 Çekirdek 1700 10nm Islemci | ITOPYA
INTEL Core i7 12700KF 3.6GHz 25MB Önbellek 12 Çekirdek 1700 10nm Islemci En iyi fiyat seçenekleri ile BX8071512700KF ITOPYA'da
www.itopya.com
Thermalright Aqua Elite 360 Black ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Düşük Sıcaklık Yüksek Performans AQUA ELITE 360 ARGB Hepsi Bir Arada CPU Sıvı Soğutucu
www.gaming.gen.tr