Neler Yeni

Çözüldü✓ Yardımlarınız lazım!!! Hangi işlemci, Hangi ram?

Amcaniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Aykut
Bütçe kısıtlı sanırsam ilk etap işlemciyi yükseltin fakat i7 ye geçerseniz soğutucu şart olacak ayrıca H serisi anakart ile i7 nin tam performansını alamayabilirsiniz parçaları satıp üstüne bir miktar para ekleyip ryzen ailesine geçerseniz daha mantıklı olabilir anakart ciddi bir fark yaratıyor kendim deneyimledim sağlam bir anakartla ciddi farklar oluşabiliyor
aynen maalesef ki şuanlık bütçe kısıtlı. Parçaları satmaya kalksam benim için şuan problem olacak maalesef ama bir sonraki sistemim ryzen olur büyük ihtimalle. Şöyle yapsam şu linkteki işlemciyi ve sıvı soğutmayı alsam iş görür mü?

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
939
İsim
Qwerty1029384756
aynen maalesef ki şuanlık bütçe kısıtlı. Parçaları satmaya kalksam benim için şuan problem olacak maalesef ama bir sonraki sistemim ryzen olur büyük ihtimalle. Şöyle yapsam şu linkteki işlemciyi ve sıvı soğutmayı alsam iş görür mü?

13600k daha güçlü.

dafidak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Baran Çolak
Merhabalar herkese,
Bilgisayarım yayın yaparken aynı zamanda kayıtta aldığım için çoğunlukla zorluyor epey bi sağlam şekilde kasıyor, oynadığım oyundaki sesle beraber bir kasma oluyor ve bu kasma bilgisayarı kitliyor kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Zamanında buranın sayesinde almıştım şimdi de yardımlarınızı bekliyorum.
Bilgisayarımın özelliklerini ekliyorum yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
Yeni bir kasa alma gibi bir durumum yok açıkcası parça parça bir şeyleri yükseltmek benim için daha iyi olur.
yani sizin fikriniz ilk hangi parçayı değiştirirsem ve yanına bir şey daha ekleyip değiştirirsem o kasmadan kurtulurum.
alacağım ürün linkini paylaşırsanız ordan gidip temin edebilirim.
Herkese çok teşekkürler.
ryzen 5 5600

Amcaniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Aykut
oyunlar bir miktar işlemci ağırlıklı , acaba ryzen bir işlemci ve anakarta mı geçseniz. Kartta rx 6700 e yükseltilebilir. Birde ram 3200 mhz de mi çalışıyor bir kontrol edin 1600 ibaresinin anlamını anlamadım.
affedin ama size bir soru daha sorayım müsait olunca cevap verirseniz çok iyi olur. dediğiniz aklıma yattı gibi ancak parçaları değilde sadece anakartı ve işlemciyi değiştirsem sıvı soğutma ve ekstra ram eklesem nasıl olur ekte iletiyorum gerçekten kusura bakmayın. teşekkür ediyorum cevabınız için

Ekler

• 2.jpg
    2.jpg
    91.7 KB · Hit: 10
  • 3.jpg
    3.jpg
    92.7 KB · Hit: 8

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mehmet Aslan
affedin ama size bir soru daha sorayım müsait olunca cevap verirseniz çok iyi olur. dediğiniz aklıma yattı gibi ancak parçaları değilde sadece anakartı ve işlemciyi değiştirsem sıvı soğutma ve ekstra ram eklesem nasıl olur ekte iletiyorum gerçekten kusura bakmayın. teşekkür ediyorum cevabınız için
sıvı değil hava soğutma alın hocam , 2. fotoğraftaki 5600 gt apu işlemcidir , almayın. 5700x liyi tercih edip etmemek size kalmış.

Top Bottom