Sıfırlama vs Format atma

Reaksiyon skoru
62
dün gece sıfırlama yapıyordum elektrikler gitmişti bugün tekrar yapıcam PC açıldı onda sorun yok aklıma bişi takıldı format ile sıfırlama arasında ki fark nedir ben yeniden başlatıp shifte basmıştım biostakiyle farkı ne oluyor

dün gece sıfırlama yapıyordum elektrikler gitmişti bugün tekrar yapıcam PC açıldı onda sorun yok aklıma bişi takıldı format ile sıfırlama arasında ki fark nedir ben yeniden başlatıp shifte basmıştım biostakiyle farkı ne oluyor
aynı durum hocam ikisnin kapısı aynı yere çıkıyor.

Sifirlama sistemin içinden geçiyor uzun bekliyorsun
En iyisi format daha kısa

Format atmak daha iyi.Temiz kurulum oluyor.

Sıfırlama ile format aslında aynı şeyin laciverti. Ama önerim tertemizinden bir formattır.

Sıfırlama ile format aslında aynı şeyin laciverti. Ama önerim tertemizinden bir formattır.
yapıcaktım fakat e diski diski biçimlendir hatası alıyor sıfırlamadan sonra tekrar aynı sorun devam eder mi napayım

Format daha sağlıklıdır hocam.

yapıcaktım fakat e diski diski biçimlendir hatası alıyor sıfırlamadan sonra tekrar aynı sorun devam eder mi napayım
Formattan sonra aynı hatayı vereceğini düşünmüyorum. Eğer öyle bir hata verirse CMD'den diskpart yazarak biçimlendirmek istediğiniz diski seçip formatlayabilirsiniz. Ben tam olarak hatırlamıyorum. YouTube'a diskpart disk biçimlendirme yazarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,917
Üyeler
190,830
Son üye
zweihanderr
Geri